Etua - Etua.fi lainaa tai luottoa yli 18 vuotiaille | Lainoja.fi

Lainoja.fi vertaa pikavipit ja kulutusluotot

Suomen laajin lainavertailu, kaikki Suomen pikavipit ja kulutusluotot

Vertaa lainoja

Etua.fi

etua_fi250x250

Siirry Etua.fi-palveluun

Kävijöiden arvostelu:

1 piste2 pistettä3 pistettä4 pistettä5 pistettä
Loading...Loading...
Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja
  • Lainasummat: 500-35000 €
  • Laina-ajat: 1-5 vuotta
  • Ikäraja: 20

Kuka sopii asiakkaaksi?

Etua.fi ei itse myönnä lainoja, vaan se toimii pikemminkin lainojen välittäjänä. Näin ollen lainan saamisen ehdot määräytyvät myös lopullisen valitun rahoitusyrityksen ehtojen mukaan. Pääsääntöisesti asiakkaan tulee kuitenkin olla aina vähintään 18 -vuotias ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

Ennen lainojen myöntämistä luottotiedot tarkistetaan, joten maksuhäiriömerkintää ei myöskään saa löytyä.

Kuinka lainaa haetaan?

Aluksi asiakkaan täytyy päättää, hakeeko hän asuntolainaa vai kulutusluottoa. Kuten todettua, niin tämän jälkeen yksi lainahakemus riittää. Sen voi täyttää Etua.fi:n omilla kotisivuilla osoitteessa www.etua.fi. Yksi täytetty lainahakemus tuottaa yleensä monta lainatarjousta, joista asiakas itse valitsee mieleisensä.

Lainatarjoukset eivät ole mitenkään sitovia, vaan asiakas voi itse päättää, ottaako tarjotunlaista lainaa vai ei. Etua.fi:n kautta on mahdollista hakea myös sellaista kulutusluottoa, jonka avulla kaikki entiset kulutusluotot voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi, josta maksetaan vain yksiä kuluja. Tällaisen lainan hakeminen on perusteltua varsinkin tilanteessa, jossa asiakkaalla on useita kulutusluottoja tai pikavippejä, joista kaikista peritään omat maksukulunsa.

Lainan kustannukset

Niin asuntolainan kuin kulutusluotonkin kustannukset riippuvat siitä, mikä lainayritys valitaan lainan tarjoajaksi. Etua.fi:n nettisivuilta löytyy kuitenkin sellaisia lainalaskureita, joilla itselle sopivimman lainan suunnitteleminen onnistuu käen käänteessä.

Etua Oy

Etua.fi:n taustalla toimii Etua Oy -niminen yritys. Se on perustettu vuonna 2008 ja se oli tuolloin Suomen ensimmäinen lainapalveluita välittävä yritys. Yrityksen päämääränä on tarjota asiakkaille parhaimmat mahdolliset lainatuotteet.

Etua Oy:n tarjoamat palvelut ovat aina asiakkaille maksuttomia, sillä maksua peritään niiltä yhteistyökumppaneilta, joiden lainoja Etua.fi:kin välittää.

Jätä kommenttisi

Lainoja.fi
Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2015

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.