Zmarta Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

zmarta

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 500-50000 €
Laina-aika 1-15 v
Ikäraja 18
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu ma-ke klo 8:00–20:00 (pvm/mpm) to-pe klo 8:00–18:00 (pvm/mpm) puh 09 4241 4444
Yrityksen nimi Zmarta Suomi

Siirry Zmarta-palveluun

-->

Zmarta on uudenlainen rahoituspalvelu, jonka avulla voit kilpailuttaa lainasi helposti. Kun haet lainaa Zmartan kauttaa, hakemuksesi lähetetään usealle eri lainatarjoajalle. Pienin lainasumma on 500 euroa ja suurin summa 50 000 euroa.

Zmarta on todella suosittu rahoituspalvelu. Heidän kauttaa saa nopeaa ja yksilöllistä palvelua.

Kenelle Zmarta laina?

Vinkkinä kerromme, että todennäköisesti sinulle myönnetään pienempi, alle 2000 euron laina helpommin kuin suurempi yli 10 000 euron laina. Suuremman lainan myöntäminen edellyttää sinulta säännöllisten tulojen lisäksi sitä, että tulotasosi riittää maksamaan lainan takaisin ilman suurempia vaikeuksia. Palkan sijasta myös eläke katsotaan katsotaan tuloksi. Sinun tulee olla vähintään 18-vuotias saadaksesi lainan Zmartalta. Yläikärajaa ei ole.

Laina hakeminen ja takaisimaksu

Palvelu on erittäin kätevä siitä syystä, että Zmartan suomalaiset työntekijät vertailevat lainapalvelut sinun puolestasi. Saat takuuvarmasti edullisimman lainatarjouksen tekemällä ainoastaan yhden hakemuksen.

Lainojen takaisinmaksuaika on 1-15 vuoden välillä. Mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä pienemmät ovat kokonaiskorkokustannukset. Jos maksat lainasumman takaisin hitaasti ovat kokonaiskustannukset suuremmat. Vastaavasti, mikäli laina-aika on pitkä, on kuukausittain maksuerä pienempi verrattuna siihen, että valitset lyhyen laina-ajan.

Zmartan laina sopii hyvin esimerkiksi sinulle, mikäli suunnittelet lainojen yhdistämisestä tai tarvitset rahaa yksittäiseen hankkeeseen, kuten matkaan, remontointiin, kodin hankintoihin tai terveydenhoitomenoihin.

Korkoprosentti on asiakaskohtainen. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli palkkatulosi tai eläkkeesi on hyvä ja maksat lainan takaisin varmuudella, on myös korkotaso todella alhainen.

Muita vastaavanlaista palvelua tarjoavia yrityksiä ovat Etua.fi, Rahalaitos ja Lendo.

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2017

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.