Vivus.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

vivus

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 10 - 2010 €
Laina-aika 3 - 30 vrk
Ikäraja 20 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu Avoinna: arkisin 8.30 -16 Sähköposti: asiakaspalvelu@vivus.fi
Yrityksen nimi 4finance Oy

Siirry Vivus.fi-palveluun

-->

Yllättävä rahantarve voi iskeä milloin vain ja kohdata kenet tahansa. Silloin on hyvä olla tiedossa, jokin paikka, josta voi saada katetta tililleen. Vivus.fi on rahoituspalvelu, josta enintään 400 euron suuruisen pikalainan saa helposti ja nopeasti ilman kuluja ja korkoja.

Vivus lainan hakeminen ja myöntäminen

Vivus.fi -lainan  voi saada jokainen suomalainen 20 vuotta täyttänyt henkilö, joka on oikeustoimikelpoinen ja on hoitanut raha-asiansa hyvin. Tämän lisäksi hakijalle tulee olla vakituinen osoite Suomessa ja suomalainen pankkitili.

Lainaa haetaan joko verkkolomakkeella tietokoneen välityksellä tai sitten kännykän tekstiviestillä tai soittamalla. Kaikissa tapauksissa on ensin täytynyt rekisteröityä palvelun käyttäjäksi ja hyväksyä käyttöehdot. Lainahakemuksessa esitetyt tiedot tarkistetaan ennen lainan myöntämistä.

Vivus.fi ottaa lainahakemuksia vastaan kellon ympäri jokaisena päivänä, ja hakemukset käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina reaaliaikaisesti. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät asiakkaan tilille jo noin viidentoista minuutin kuluttua. Lainan saaminen on siis todella nopeaa.

Lainasummat ja laina-ajat

Lainasummat vaihtelevat 10 ja 2010 euron välillä. Ensimmäisellä lainauskerralla lainasumma on enintään 400 euroa, toisella kerralla 2010 euroa.

Laina-ajan pystyy valitsemaan joustavasti 3 – 30 vuorokauden väliltä.

Eräpäivää on mahdollista siirtää enintään sopimalla siitä luotonantajan kanssa. Tällöin maksetaan erillinen eräpäivänsiirtomaksu.

Lainan kustannukset

Lainan kulut ja korot riippuvat lainan summasta ja laina-ajasta. Lyhyellä laina-ajalla uusi asiakas voi saada lainan jopa kokonaan kuluitta, mutta yli 400 euron lainaan lisätään korot. Esimerkiksi 2010 euron lainalla, jolla on tuo 30 vuorokauden laina-aika, on todellisen vuosikoron suuruus noin 446 %.

4finance Oy

4finance Oy on kansainvälinen yritys. Sillä on yhteensä satoja tuhansia asiakkaita Pohjois-Euroopassa, joten kokeneesta yrityksestä on kysymys. 4financen toinen lainatuote on Vivusjousto joka tarjoaa joustoluottoa 3000 euro luottorajalla.

Tässä muutama vastaavanlainen lainatuote johon kannattaa tutustua: Credit24 ja Ferratum.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.