Vippi.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

vippi.fi

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100-2000 €
Laina-aika 3 - 30 kk
Ikäraja 20 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu 010 219 5500 asiakaspalvelu@vippi.fi avoinna arkisin klo 8.00-20.00 la klo 10.00-18.00, su klo 12.00-18.00
Yrityksen nimi Tact Finance Oy

Siirry Vippi.fi-palveluun

-->

Haluatko lainaa 500-2000 euroa luotettavasti suomalaiselta toimijalta? Vippi.fi on joustava ja jatkuva tililuotto, jonka kulut ovat kullekin asiakkaalle räätälöityjä. Voit tehdä nostoja luottorajan puitteissa, kuten haluat ja silloin kun haluat.
Vippi.fi tarjoaa luoton, jota voit pitää varalla ilman, että nostoja on välttämätöntä tehdä heti. Olipa sitten lainatarpeesi reissua, remonttia tai rautalapiota varten, yhdellä lainahakemuksella voit hakea itsellesi lainaa milloin vain.

Kuinka paljon voin saada lainaa?

Voit saada joko 500 euron tai 2000 euron luottorajan Vippi.fi -luottotilillesi. Luottorajan määrittää yrityksen riskiarvio, eikä Vippi.fi -palvelusta voi saada lainaa, mikäli yritys katsoo asiakkaan olevan kykenemätön siitä suoriutumaan.
Voit tehdä nostoja pankkitilillesi Sinulle myönnetyn luottorajan puitteissa. Maksaessasi lainaa takaisin, vapautuu myös luottolimiittiä. Sinun ei tarvitse nostaa koko luottoa vaan voit nostaa juuri niin vähän kuin tarvitset tai pitää luottotiliä varalla.

Voinko hakea lainaa koska vain?

Kyllä voit. Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että laskusi eräpäivä erääntyy sen mukaan, milloin olet lainaa hakenut. Ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua lainan hakemisesta ja seuraava taas 30 päivän kuluttua. Voit jättää lainahakemuksen mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Kuka voi hakea Vippi.fi lainaa?

Voit hakea lainaa, jos asut vakituisesti Suomessa ja olet täyttänyt 20 vuotta. Maksuhäiriömerkintä on este lainan saamiselle. Vippi.fi on vastuullinen luotonantaja ja tarkistaa kaikkien hakijoidensa maksukyvyn, henkilötiedot ja luottotiedot.

Miten haen tililuottoa?

Valitse ensin ensimmäisen nostosi lainasumma. Lisää voit nostaa tarvittaessa tililuotolta. Täytä hakemuksessa kysyttävät tiedot ja tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi. Hakemuksen lähetettyäsi, saat lainapäätöksen heti. Lainapäätöksen jälkeen voit päättää, haluatko ensimmäisen nostosi jo tilille, vai vasta myöhemmin.

Miten teen nostoja tililuotoltani?

Voit tehdä nostoja Vippi.fi -tililtäsi ympäri vuoden vuorokauden jokaisena päivänä. Omilta sivuilta pääsee tarkistamaan oman nostovaran. Vastaavasti voit tehdä noston myös tekstiviestillä. Tekstiviestinostot ovat pikanostoja, joista veloitetaan erillisen hinnaston mukaan. Nämä nostot näkyvät heti tililläsi. Verkkopalvelussa nostot näkyvät tilillä noin 6-48 tunnin kuluessa.

Voinko saada yhteyden asiakaspalveluun?

Vippi.fi:llä on asiakaspalvelu, joka palvelee viikon jokaisena päivänä. Palveluajat ovat kattavat, sillä arkisin puhelimella voi asioida kello 8-20 välillä, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisinkin kello 12-18 välillä. Puhelimen lisäksi asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä myös sähköpostin välityksellä.
Vippi.fi -sivusto on kuitenkin helppokäyttöinen ja selkeä. Ohjeita seuraamalla tililuoton avaaminen käy kädenkäänteessä. Lainapalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

Mistä näen lainani kulut?

Jokaiselle asiakkaalle tehdään henkilökohtainen lainatarjous, josta selviää kyseisen lainan kulut ja lainaehdot. Sivuilta ei siis näe suoraan kaikkia lainan kuluja etukäteen vaan sinun tulee tutustua huolella ehtoihin ennen lainan nostamista. Mikäli sinulla ei ole lainaa, ei sinulta veloiteta myöskään kuluja. Nostettua lainaa lyhennät kätevästi kuukausierissä tai halutessasi voit maksaa koko lainasumman kerralla pois ilman lisäkuluja.

Onko Vippi.fi luotettava sivusto?

Kyseessä on vuodesta 2006 toimineen suomalaisen Tact Finance Oyj:n lainapalvelu. Yritys toimii Suomen lisäksi myös Ruotsin ja Puolan rahoitusmarkkinoilla. Heidän tavoitteenaan on tarjota edullisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja. Luotettavuus ja vastuullisuus ovat yrityksen toiminnan keskiössä.
Palveluun tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla ja yritys tarkistaa asiakkaan luottotiedot sekä maksukyvyn. Yritys kertoo avoimesti kaikki lainoihin liittyvät kulut ja tiedot, joten asiakkaalle jää niihin tutustuminen ennen lainan ottamista. Tact Finance Oy:n muita lainapalveluita ovat Limiitti.fi sekä Saldo.com. Sen kilpailukyvyn osoitus on suuri ja yhä kasvava asiakasmäärä. Tällä hetkellä asiakkaita on jo yli 150 000.

Miksi valitsisin Vippi.fi:n?

Mikäli arvostat kotimaisuutta ja luotettavaa toimijaa sopivaa lainaa etsiessäsi, voit huoletta tutustua Vippi.fi sivustoon. Tililuotto antaa joustoa ja voit tehdä nostoja haluamissasi erissä. Lisäksi tililuotto voi olla sinulla jatkuvassa käytössä, ei vain kertaluonteisesti.

 

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.