Uudet pikavippipaikat

-->

Pikavippiyritysten kirjo on Suomessa varsin laajaa ja näiden tarjonta vaihtelee koko ajan. Uusia yrityksiä putkahtaa markkinoille tiheään ja toisaalta vanhoja rahoitusyrityksiä myös lopettaakin paljon. Tästä syystä on mielenkiintoista silloin tällöin etsiä myös niitä uusia pikavippipaikkoja vanhojen tilalle, sillä saattaa hyvinkin olla niin, että uusilla tulokkailla on mehukkaampia tarjouksia uusille asiakkailleen.

Pikavippipaikkoja on jo yli 200

On todella haastava tehtävä pysyä koko ajan mukana siinä, kuinka paljon toimivia pikavippipaikkoja oikeastaan onkaan. Tällä hetkellä näitä paikkoja on yli kaksisataa ja määrä kasvaa tasaisesti koko ajan.

Uusimmat tulokkaat

Uusia tulokkaita on alalla paljon, kuten jo todettuakin. Silti osa yrityksistä tekee vain nopean kokeilun rahoitusmarkkinoille ja häipyy sitten vähin äänin jonnekin, kun ei toiminta ollutkaan niin kannattavaa kuin aluksi luultiin.

Vuonna 2011 rahoitusalalla aloittivat ainakin seuraavat pikavippipaikat:

Tekstivippi.fi lainaa hieman isompiakin pikalainoja, sillä sen suurin lainasumma on 1000 euroa. Pienin lainattava summa sen sijan on, kuten näillä muillakin, 50 euroa. Lisätietoa on saatavilla osoitteessa www.tekstivippi.fi.

Tämän pikalainayrityksen lainavalikoimaan kuuluvat 300-2000 euron suuruiset pikalainat.  Lisätietoja: www.yleislaina.fi.

  • Helppovippi.fi

Tämän pikalainayrityksen lainavalikoimaan kuuluvat 50 – 400 euron suuruiset pikalainat.

  • Nopsavippi.fi

Tämän pikalainayrityksen lainavalikoimaan kuuluvat puolestaan jopa 500 euron suuruiset pikalainat. Pienin lainattava summa on 50 euroa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.nopsavippi.fi.

Muita uusia tulokkaita

Kohtuullisen uusia pikavippipaikkoja ovat myös 50 – 1000 euroa lainaava Taskuraha.fi, 20 – 350 euroa lainaava Pikalainaa.fi, 50 – 1000 euroa lainaava Suomivippi.fi ja 50 – 400 euroa lainaava Helppolaina.fi.

Lisätietoa näistä sekä ohjeita lainan hakemiseksi saa osoitteista: www.taskuraha.fi, www.pikalainaa.fi, www.suomivippi.fi ja www.yleislaina.fi.

Laina-alan uutisissa käsitellään pikalainoihin ja kulutusluottoihin liittyviä ajankohtaisia asioita.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.