Uudet pikavipit ja kulutusluotot 2018

-->

Uudet kulutusluotot ja pikavipit

Suomen markkinoille tulee jatkuvasti uusia lainatarjoajia, osa kotimaisia ja osa ulkomaalaisia. Uudet pikavippi- ja kulutusluottotoimijat tuovat usein myös jotain uutta markkinoille ja siitä hyötyy aina kuluttaja.

Jotta sinä pysyt ajantasalla uuisimmista lainatarjoajista tutustu tällä sivulla olevaan listaan. Päivitämme artikkelia aina kun markkinoille saapuu uusi lainapavelu.

Uudet lainapalvelut vuonna 2018

Alta löydät esittelyn kaikista vuoden 2018 uusista kulutusluotoista. Tarkemmat esittelyt löydät artikkeleiden lopussa olevan linkin kautta.

Päivitetty 1.10.2018

Rahatalo

Rahatalo on lainanvälittäjä joka kilpailuttaa hakemuksesi jopa yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Rahatalon kautta voit hakea lainaa 2000 – 50000 euroa ja takaisinmaksuajaksi voit valita 1-15 vuotta. Säästä aikaa rahaa ja anna Rahatalon löytää sinulle markkinoiden parhaimman lainan.

Lue lisää täältä >>

MyLender

MyLender on Suomalainen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa kulutusluottoa sekä yhdistelylainaa 500 – 30.000 euroa. Takaisinmaksuaika on 1-12 vuotta ja todellinen vuosikorko alkaen 18,9 %. MyLender lainaa voi hakea vain yli 26 vuotiaat.

Lue lisää täältä >>

Instabank

Instabank on uusi Norjalainan nettipankki Suomen markkinoilla, joka tarjoaa yli 23-vuotiaille asiakkaille lainoja 500:sta aina 50 000 euroon saakka. Voit hakea pankilta joustavaa kulutusluottoa tai yhdistää olemassa olevat lainasi kätevästi saman katon alle.

Lue lisää täältä >>

Rahamarkkinat.fi

Rahamarkkinat on uusin tulokas suomalaiselle lainanvälitysmarkkinoille. Täyttämällä lainahakemuksen Rahamarkkinat kilpailuttaa sen puolestasi jopa 15 rahoituslaitoksen kesken ja voit itse valita parhaan lainatarjouksen. Voit kilpailuttaa lainasi 500 – 50000 euroa.

Lue lisää täältä >>

Vivusjousto

Vivusjousto on yksi 4financen lainatuotteista ja korvaa vanhan Fleksiluoton. Kyseessä on niin sanottu jatkuva joustoluotto, josta voit tehdä lainakaton puitteessa nostoja silloin kuin sinulle sopii, jopa 24/7. Vivusjoustossa on 3000 euron luottolimiitti ja takaisinmakuaika on 1-65 kuukautta.

Lue lisää täältä >>

Lainavertailija.fi

Lainavertailija on uusi lainanvälityspalvelu, joka on nopeassa ajassa kerännyt suurta suosiota. Yhdellä yksikertaisella lainahakemuksella saat jopa yli 20 rahoituslaitoksen lainatarjouksen nähtäväksi. Voit itse valita näistä sinun ehtoisiin parhaiten sopivan ja saat raha tilille jopa saman päivän aikana. Lainahakemuksen täyättäminen ei sido sinua mihinkään. Lainavertailijan kautta voi hakea lainaa 500 – 50000 € 1-15 vuoden maksuajalla.

Lue lisää täältä >>

Reissuluotto

Reissuluoton kautta voit hakea jopa 2000 – 5000 euroa kulutusluottoa – saat lainapäätöksen sähköpostiisi hetkessä! Reissuluotto on sinulle, joka arvostat lainassa vakuudettomuutta ja sitä, että voit saada suuremman lainan jopa ilman takaajaa! Reissuluotto myöntää aina reilun 12-36 kuukauden maksuajan.

Lue lisää täältä >>

 

Laina-alan uutisissa käsitellään pikalainoihin ja kulutusluottoihin liittyviä ajankohtaisia asioita.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.