Tililuotot

Tililuotto – luottokortti ilman korttia

Tililuotto on hyvä vaihtoehto sellaisissa tilanteissa, kun et tiedä tarkalleen paljonko rahaa tulet esimerkiksi remontti varten tarvitsemaan. Tililuotto toimii kuin virtuaalinen luottokortti ja pystyt tekemään nostoja näppärästi omaan tahtiisi.

Vertailu kannattaa!

Tililuottovaihtoehtoja on runsaasti tarjolla ja luottorajaksi on parhaimmillaan saatavissa ainakin 10 000 euroa, nostoja voi tyypillisesti tehdä alkaen vain 50 eurosta. Järkevintä on vertailla ja kilpailuttaa eri tililuotot, koska lainaehdot ovat eri toimijoilla hyvin erilaisia. Koroissa on myös paljon vaihtelua ja joiltakin tililuotoilta voit saada jopa korottoman ensilainan.

Hyvä vaihtoehto pienlainoille – turvaa taloudellesi

Tililuotto on järkevä valinta ja tulee huomattavasti edullisemmaksi kuin vaikkapa monta pienlainaa. Käytännössä tililuotto on sama asia kuin kulutusluotto. Tililuottoa voi ajatella pienen vararahaston tapaan – maksat siis vain luotosta, jota käytät, joten tällainen vararahasto on varsin hyödyllistä hankkia yllättäviä tarpeita varten.

Pienlainojen tapaan myös tililuotot ovat vakuudetonta lainaa, etkä tarvitse takaajia. Tosin joissakin tililuottohakemuksissa voit ilmoittaa yhteishakijan ja näin parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi. Tililuoton takaisinmaksu on mahdollista tehdä kertasuorituksena tai osamaksuilla. Maksuajat vaihtelevat myös eri tililuottojen välillä, parhaimmillaan maksuaikaa voi saada jopa yli viisi vuotta.

Miten tililuottoa voi saada?

Tililuottoa haet helpoiten ja ehdottomasti nopeimmalla tavalla verkossa. Hakemukset ovat varsin selkeitä ja nopeita täyttää. Yleensä lainapäätöksenkin saat oitis hakemuksen täytettyäsi. Lainaehdot hyväksyttyäsi ja mahdollisesti pyydetyt liitteet toimitettuasi saat luoton tyypillisesti heti käyttöösi ja voit nostaa rahaa omalle tilillesi.

Kenelle tililuotot sopivat?

Ihmisille, jotka haluavat rahat nopeasti käyttöönsä omien tarpeidensa mukaan 24/7!

Tarkemmin tarkasteltuina tililuottojen ehdot vaihtelevat hyvin paljon luotonantajan mukaan. Joitain tililuottoja voi saada jo 18-vuotiaana, monesti ikärajat kuitenkin ovat lähempänä 20 vuotta. Hakijan tulee olla Suomen kansalainen tai Suomessa vakituisesti asuva ja maksuhäiriömerkintöjä ei saa olla. Tositteita tuloista vaaditaan osassa tililuottoja ja myös matkapuhelinliittymä saattaa olla tarpeen.

Koska ehdot vaihtelevat niin suuresti eri luotonantajien välillä, on järkevää ns. kilpailuttaa luotontarjoajat. Tililuoton hakeminen on aina maksutonta ja hakemuksen avulla myös yksinkertaisimmin selvität saisitko juuri sinä tililuoton käyttöösi!

Kuinka nopeasti rahat on mahdollista saada tilille?

Hyväksyttyäsi lainasopimuksen ja -ehdot, voit saada rahat tilillesi jopa minuuteissa! Rahojen siirtämisenkin nopeus vaihtelee eri toimijoiden kesken, mutta useimmiten saat tililuoton heti käyttöösi.

Miten tililuotto eroaa pienlainoista?

Vaikka tililuottojen ja pienlainojen hakuprosessi on melko samankaltainen, on käytännössä eroja kuitenkin huomattavasti. Siinä missä pienlaina määritellään ensi alkuun haluttu lainasumma ja mahdollisesti saadaan juuri sen verran rahaa, on tililuotossa mahdollisuus nostaa rahaa juuri omien tarpeiden mukaisesti – juuri silloin kuin haluaa!

Tiesitkö, että monet tililuotot tarjoavat ”ilmaista ensilainaa”?

Ilmaisella ensilainalla tarkoitetaan nostokulutonta ensilainaa, johon voi saada korotonta maksuaikaa jopa seuraavan kuun loppuun asti. Ensilainan jälkeenkin tililuotto on siis käytettävissäsi ja voit tehdä lisää nostoja aina tarpeiden mukaan.

Miksi valitsisin tililuoton?

Tililuotto on hyvä valinta sellaisille, jotka todella arvostavat nopeutta ja omaa päätösvaltaa. Tililuottoa hakiessa lainapäätöksen saa miltei aina heti! Tililuotto on nostettavissa heti, kun lainasopimus on käsitelty ja mikä parasta, voit tehdä nostoja omaan tahtiin luottorajasi puitteissa milloin vain, missä vain. Nostamiesi rahojen käyttötarkoitusta ei kysellä.

Luottotili on hyvin pitkälti lainaajan itsensä räätälöitävissä. Se minkälaisen laina-ajan, koron ja lainasumman haluat, riippuu sinusta – vaihtoehtoja on tililuotoissa varmasti joka makuun!

Maksuton vararahasto auttaa kiperissä tilanteissa

Toisaalta tililuotto on hyvä vaihtoehto myös sellaisille, jotka eivät ole varmoja rahan tarpeestaan. Ehkäpä kesälomamatkalle varaamasi budjetti ei riitäkään viimeisille päiville – kuinka helpottavaa onkaan silloin nostaa rahaa tililuoton kautta. Ja jos budjettisi riittääkin, etkä nosta rahoja, ei tililuotto maksa sinulle silloin mitään.

Yhdellä lyhyellä ja täysin maksuttomalla hakemuksella saat kuitenkin käyttöösi varsin edukkaan vararahaston joustavilla ehdoilla.

Kuinka tililuottoa maksetaan takaisin?

Maksat korkoa siitä summasta, joka tililtäsi on nostettu. Tililuoton takaisinmaksussa on oikeastaan kolme vaihtoehtoa: voit joko maksaa koko summan kerralla pois, tai valita pitkän osamaksuvaihtoehdon, lisäksi voit milloin vain osamaksuvaihtoehtoa käyttäessäsikin maksaa koko summan takaisin.

Huomaathan, että aina maksaessasi tililuottoa takaisin, sinulle vapautuu luottoa sitä mukaan takaisin käytettäväksi.

Tililuottojen hyvä puoli on myös joustavuus! Pitkien maksuaikojen puitteissa lainan minimilyhennykset eivät taloutta kaada ja monissa tililuotoissa on mahdollisuus muuttaa laskujen eräpäivää tai ottaa maksuvapaita kuukausia. Toisin kuin vanhanaikaisissa luottokorteissa, sinun ei tarvitse odottaa kuukausilaskuja, vaan voit todella olla luottosi herra ja tarkkailla ajanmukaista luottotilisi tilannettasi netissä milloin vain.

Blue Finance Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Blue Finance

Miltä kuulostaisi ilmainen 300 euron laina? Blue Finance tarjoaa ensilainaajan etuna peräti 300 euroa lainaa täysin korotta ja kuluitta! Lainasummat alkavat 100 eurosta…

Lainasummat 100 - 2000
Laina-aika 30 pv
Ikäraja 18 v

Siirry Blue Finance-palveluun

Saldo Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Saldo

Monet käyttävät pankkikorttien luotto-ominaisuutta yllättäviin menoihin tai talouden tilapäiseen tasapainottamiseen. Perinteiselle luottokortille tai vakuudelliselle pankkilainalle on nyt vaihtoehto eli Saldo -laina, joka…

Lainasummat 500-10000
Laina-aika 3-80 kk
Ikäraja 20 v

Siirry Saldo-palveluun

OK Money Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


OK Money

OK Money on turvallinen ja joustava lainapalvelu. Se on sijoittunut Taloustutkimus Oy:n pienlainat ja kulutusluotot -vertailussa ensimmäiseksi vuosina 2008, 2010, 2012 ja…

Lainasummat 50 - 2100
Laina-aika 14 - 30 vrk
Ikäraja 20 v

Siirry OK Money-palveluun

Ekstraluotto.fi Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


ekstraluotto

Ekstraluotto tarjoaa rahoitusta ilman takaajia tai vakuuksia 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Kyseessä on tililuotto ja sen avulla voi saada helposti…

Lainasummat 10-2100
Laina-aika 1-101 kk
Ikäraja 21v

Siirry Ekstraluotto.fi-palveluun

Rahapalvelu.fi Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


rahapalvelu.fi

Rahapalvelu.fi Haluatko tutustua uuteen lainapalveluun, josta voit saada lainaa jopa ilman korkoja ja kuluja? Pikalaina on nykyaikainen tapa lainata rahaa helposti ilman hankalia…

Lainasummat 50-4000
Laina-aika 3-36 kk
Ikäraja 20 v

Siirry Rahapalvelu.fi-palveluun

Limiitti.fi Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


limiitti.fi

Limiitti.fi on suomalainen lainapalvelu, josta vanhat asiakkaat voivat hakea jopa 2000 euron jatkuvaluonteista lainalimittiä. Lainalimiitiin avulla voi tehdä nostoja joustavasti tarpeen mukaan. Lainasopmus…

Lainasummat 50-2000
Laina-aika 3-30 kk
Ikäraja 22

Siirry Limiitti.fi-palveluun

Luottoraha.fi Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


luottoraha

Luottoraha - joustavaa kulutusluottoa arjen tarpeisiin Pohjoismaissa kulutusluottoja jo vuodesta 2005 myöntäneeseen C Finance -konserniin kuuluva Luottoraha tarjoaa asiakkailleen vapaasti käytettävää, maksimissaan 2000…

Lainasummat 2000
Laina-aika 1-14 kk
Ikäraja 20 v.

Siirry Luottoraha.fi-palveluun

Viikinkilaina Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Ei vielä arvosteltu)
Loading...


Viikinkilaina

Luotettavaa lainaa jopa 44 vuorokauden korottomalla maksuajalla! Viikinkilaina – laina, joka tarjoaa käyttöösi luoton ilman kiinteää vuosimaksua. Lainapäätöksen saat viidessä minuutissa! Viikinkilainan kautta…

Lainasummat 100 - 2000
Laina-aika 3-12 kk
Ikäraja 21 v

Siirry Viikinkilaina-palveluun

Everyday Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Everyday

Jopa 2000 € luottoa antava Everyday -palvelu on kätevä hätävara vaikka ulkomaanmatkalle tai muihin arkimenoihin. Hakeminen onnistuu netissä ja tekstiviestillä, ja lisää…

Lainasummat 20 - 2000
Laina-aika 1-5 kk
Ikäraja 21 v

Siirry Everyday-palveluun

Lainasto Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


lainasto

Koska elämässä ei voi etukäteen tietää kaikkia tapahtumia, tulee melkein kaikilla jossakin vaiheessa vastaan tilanne, jossa rahaa olisi hyvä olla käytettäissä enemmän…

Lainasummat 100 - 5000
Laina-aika 3-36 kk
Ikäraja 18 v

Siirry Lainasto-palveluun

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.