Saldo Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Saldo

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 500-10000 €
Laina-aika 3-80 kk
Ikäraja 20 v
Yhteystiedot Lemminkäisenkatu 46a 20520 Turku
Asiakaspalvelu Puh: 010 219 5500 asiakaspalvelu@saldo.com Arkisin klo 8-20 Lauantaisin klo 10-18 Sunnuntaisin klo 12-18
Yrityksen nimi Tact Finance Oyj

Siirry Saldo-palveluun

-->

Monet käyttävät pankkikorttien luotto-ominaisuutta yllättäviin menoihin tai talouden tilapäiseen tasapainottamiseen. Perinteiselle luottokortille tai vakuudelliselle pankkilainalle on nyt vaihtoehto eli Saldo -laina, joka toimii kuin luottokortti ilman korttia. Saldo lainn tavoitteena on tarjota joustavaa lainaa kohtuullisella korolla.

Lainan hakijan edellytykset

Lainan hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, oikeustoimi- ja luottokelpoinen ja hyvin raha-asiansa hoitanut. Hakijan tulee asua Suomessa vakituisesti ja hänellä on oltava suomalainen pankkitili luottovarojen maksamista varten. Lisäksi lainaa hakevalla tulee olla käytössään matkapuhelinliittymä ja Suomessa toimivan pankin verkkopankkitunnukset.

Lainan hakeminen ja nostaminen

Kuten yleisestikin pikavippiä hakiessa, myös Saldo -palvelussa lainahakemuksen tekeminen on täysin maksutonta. Kun olet päättänyt hakemasi lainasumman, valitset palvelussa laskurista saman summan ja täytät hakemuksessa kysyttävät tiedot. Palvelu tarjoaa sinun maksukyvyllesi sopivaa luottorajaa. Hakemusvaiheessa tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla, jotta voidaan varmistua henkilön oikeellisuus. Lainapäätöksen saa välittömästi. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen, rahat ovat tililläsi kädenkäänteessä. Uuden noston voi tehdä tarpeen mukaan milloin ja missä vain. Rahan nostot ovat mahdollisia ympäri vuorokauden joka päivä, joten voit hoitaa lisää käyttörahaa vaikka eri aikavyöhykkeeltä. Nostot tehdään tekstiviestillä.

Saldo tarjoaa yksilöllisiä lisäpalveluja

Asiakkailla on käytössään useita Saldo -lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on helpottaa lainanottajan arkea ja lainan käyttöä. Palveluista peritään lisämaksuja mutta niiden avulla voi esimerkiksi saada halutessaan paperilaskun tai lunastaa lyhennys- tai maksuvapaan kuukauden. Joissain tapauksissa myös luottorajaa on mahdollista korottaa. Saldo on Tact Finance Oy:n yksi lainapalveluista. Yrityksen muita pikavippiyrityksiä ovat Limiitti.fi ja Vippi.fi.

Nostetun lainan takaisinmaksu

Jo lainaa hakiessasi, näet maksusuunnitelman ja sitoudut sen mukaisesti lainasummaa lyhentämään. Laskun tullen asiakkaalla on aina mahdollisuus valita oman taloudellisen tilanteen mukaan maksaako vain vaaditun kuukausierän, lyhentääkö hieman enemmänkin vai maksaako koko summan kerralla pois. Voit siis ensin maksaa vaikkapa pari kuukautta vaaditun kuukausierän ja sitten maksaa loppusumma pois esimerkiksi veronpalautusrahoista.

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.