Risicum Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

risicum

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100 - 5000 €
Laina-aika 14-360 pv
Ikäraja 20-75 v
Yhteystiedot Aurajoki Nordic Oy Yliopistonkatu 29 b A PL 710, 20100 Turku Puh: 020 764 1440
Asiakaspalvelu Puh: 0200 90900 (pvm/mpm). Avoinna ma-pe klo 7–22 ja la-su 9-21. Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi Osoite: Aurakatu 12 b, 20100 Turku
Yrityksen nimi Aurajoki Nordic Oy

Siirry Risicum-palveluun

-->

Rahantarve saattaa yllättää milloin vain, ja Risicum antaa helpotusta tilanteeseen niin pikkurahan kuin vähän isommankin summan ollessa kyseessä. Lainan hakeminen on tehty helpoksi. Jokainen joka osaa ja voi käyttää tietokonetta tai puhelinta, pystyy hakemaan myös lainaa.

Lainaa arjen menoihin

Risicum myöntää kulutusluottoja sekä pienlainoja elämän eri käänteisiin. Ne tarjoavat paremman vaihtoehdon pikavipeille. Elämä voi yllättää. Siksipä yrityksen lainat saattaisivat sopia juuri sinulle. Tarvitsetko kulutusluottoa tai tililuottoa?

Miksi Risicum on parempi kuin pikavipit?

Pikavipeissä todellinen vuosikorko nousee usein todella korkeaksi. Tässä palvelussa kustannuksesi jäävät pienemmiksi. Yritys kertoo, kuinka paljon tulet maksamaan korkoa.

Miten haen lainaa?

Voit hakea lainaa yksinkertaisesti nettilomakkeen avulla. Voit hakea lainaa mihin aikaan vuorokautta tahansa. Lainapäätös tehdään heti asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Kuinka paljon ovat kokonaiskustannukset 1000 euron kertaluotolle?

1000 euron laina tulisi maksamaan sinulle 1232,26 euroa 12 kk takaisinmaksuajalla.

Miksi niin moni Risicumin asiakas kertoo olevansa tyytyväinen?

Yrityksen asiakaspalvelu pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin 7-22 ja lauantaista sunnuntaihin 9-21.

Kuka voi saada tililuoton?

Lainaa voi saada, jos olet 20-75-vuotias, asut vakituisesti Suomessa ja olet luotto- ja oikeustoimikelpoinen. Sinun on pitänyt asua Suomessa vähintään kaksi vuotta. Henkilöllisyytesi joudut varmistamaan sekä antamaan selvityksen tuloistasi.

Miksi lainahakemus saatetaan hylätä?

Lainahakemus saatetaan hylätä, jos hakija ei ole maksanut aikaisempia lainojaan luotonantajalle tai konserniin kuuluville yhtiöille. Lainahakemus saatetaan hylätä myös, jos hakijalla on luottohäiriömerkintä tai maksuhäiriömerkintä tai lainan myöntämisen edellytykset eivät muuten täyty. Kolmas syy voi olla, jos tulotiedot ovat puutteelliset tai annetut tiedot eivät riitä takaisinmaksuun.

Mitkä ovat parhaat puolet palveluissa?

Lainan haku onnistuu sekä mobiilissa että verkossa. Lainaa saa nopeasti ja turvallisesti, Risicum huolehtii asiakkaistaan. Lainahakemuksia on tehty jo yli 800 000 kappaletta.

Millaisiin tarpeisiin voi hakea lainaa?

Kulutusluottoja myönnetään moniin elämän eri tarpeisiin. Suunnitteletko lomamatkaa vai oletko hankkimassa pesukonetta? Risicum auttaa sinua rahoittamaan elämäsi menoja.

Kuinka suuria lainoja voi Risicumilta saada?

Korkeimmillaan voit saada lainaa 5000 euroa. Valitettavasti voit saada vain yhden lainan kerrallaan. Et voi saada useampia lainoja samalla kertaa.

 

Aurajoki Nordic Oy

Aurajoki Nordic Oy on suomalainen rahoitusyritys, joka on saanut suomalaisen avainlipputunnuksen merkiksi laadukkaasta asiaskaspalvelustaan. Yritys on perustettu vuonna 2005, ja se on sen jälkeen myöntänyt jo yli 200 000 lainaa. Aurajoki Nordic Oy:n muita lainatuotteita ovat Laina.fi sekä OK Money.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.