Risicum Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

risicum

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100 - 5000 €
Laina-aika 14-360 pv
Ikäraja 20-75 v
Yhteystiedot DFC Nordic Oy Yliopistonkatu 29 b A PL 710, 20100 Turku Puh: 020 764 1440
Asiakaspalvelu Puh: 0200 90900 (pvm/mpm). Avoinna ma-pe klo 7–22 ja la-su 9-21. Sähköposti: asiakaspalvelu@risicum.fi Osoite: Aurakatu 12 b, 20100 Turku
Yrityksen nimi DFC Nordic Oy

Siirry Risicum-palveluun

-->

Rahantarve saattaa yllättää milloin vain, ja Risicum antaa helpotusta tilanteeseen niin pikkurahan kuin vähän isommankin summan ollessa kyseessä. Lainan hakeminen on tehty helpoksi. Jokainen joka osaa ja voi käyttää tietokonetta tai puhelinta, pystyy hakemaan myös lainaa.

Risicum lainan hakeminen ja myöntäminen

Lainan hakemiseen Risicumilta on kolme tapaa. Yleisin ja myös ilmainen tapa on hakea lainaa Internetin kautta tietokonetta hyödyntäen. Tällöin tunnistautuminen tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksilla tai puhelinnumerolla ja omalla PIN -koodilla, jonka jälkeen täytetään sähköisessä muodossa oleva lainahakemus. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen, lainarahat siirtyvät asiakkaan tilille heti asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Toinen tapa hakea lainaa on käyttää omaa kännykkäänsä. Tällöin tekstiviestillä lähetetään asiakaspalveluun toivottu lainasumma ja laina-aika. Lainapäätös lähetetään asiakkaalle myös tekstiviestinä, ja muutoin prosessi etenee samoin kuin tietokoneellakin lainaa haettaessa.

Kolmantena mahdollisena lainanhakutapana on puhelinsoitto. Tällöin soitetaan asiakaspalveluun ja saadaan lainapäätös tuon puhelun aikana. Lainaan liittyvät paperit lähetetään asiakkaalle postitse, ja asiakas postittaa ne takaisin pyydettyjen liitteiden ja allekirjoituksensa kera.

Lainasummat ja laina-ajat

Lainasummat vaihtelevat 1o0 ja 5000 euron välillä. 400 euroon saakka lainasummia on mahdollista saada 50 euron välin ja siitä ylöspäin 100 euron välein.

Laina-aika on sidoksissa lainasummaan. 50 – 200 euron lainaan voi valita joko 15 tai 30 vuorokauden takaisinmaksuajan, mutta 250 – 400 euron lainoihin se on aina 30 vuorokautta. 500 – 5000 euron lainoihin sen sijaan laina-aika on pidempi, 90 vuorokautta.

Eräpäivää on mahdollista siirtää tekemällä maksusuunnitelman muutoksen.

Lainan kustannukset

Lainaan liittyvät kustannukset ovat helposti nähtävillä lainalaskurissa, joka löytyy Risicumin kotisivuilta. Esimerkiksi 250 euron lainaan tulevat kulut ovat 59 euroa ja 500 euron lainaan puolestaan 139 euroa.

Tämän lisäksi asiakas maksaa tekstiviesteihin ja soittamiseen liittyvät kulut silloin, kun hakee lainaa tekstiviestillä tai soittamalla.

Kuluton ensilaina

Risicum tarjoaa uusille asiakkaile täysin kuluttoman ja korottoman 300 ensilainan, jossa takaisinmaksuaika on keskimäärin 30 päivää.

DFC Nordic Oy

DFC Nordic Oy on suomalainen rahoitusyritys, joka on saanut suomalaisen avainlipputunnuksen merkiksi laadukkaasta asiaskaspalvelustaan. Yritys on perustettu vuonna 2005, ja se on sen jälkeen myöntänyt jo yli 200 000 lainaa. DFC Nordic Oy:n muita lainatuotteita ovat Laina.fi sekä OK Money.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.