Reissuvippi.fi

reissuvippi

-->

Kaikki Reissuvippi.fi:n lainat ovat vakuudettomia, joten takaajia ei tarvitse lainaa varten etsiä eikä muitakaan vakuuksia esittää. Lainaehdot ovat varsin joustavat ja asiakaspalvelusta saa neuvoja lainanhaun joka vaiheessa, joten yksikseen ei tarvitse asioita jäädä pohtimaan.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

Reissuvippiä voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt, jotka ovat iältään yli 18 -vuotiaita ja ovat hoitaneet raha-asiansa mallikkaasti. Lainan hakeminen tapahtuu ensimmäisellä hakukerralla Internetin kautta, koska asiakkaan tunnistautumiseen vaaditaan omien henkilökohtaisten verkkopankkitunnusten käyttämistä.

Tunnistautumisen jälkeen hakemukseen syötetään toivottu lainasumma ja lähetetään hakemus matkaan. Myöhemmin, vanhana käyttäjänä on mahdollista rekisteröidä itselleen PIN -koodi, jota käyttämällä lainaa voi jatkossa hakea myös kännykän tekstiviestillä, joskin on mahdollista edelleenkin myös käyttää tietokonettakin.

Hakemukset käsitellään mahdollisimman nopeasti ja myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään heti asiakkaan tilille edellyttäen kuitenkin sitä, että lainapalvelu on silloin avoinna. Yöaikaan lainoja ei lain mukaan saa siirtää asiakkaan tilille.

Lainasummat ja laina-ajat

Reissuvippi.fi:n lainattavat summat ovat 100, 200, 300 ja 400 euroa. Ensimmäistä kertaa lainaa hakevalle myönnettävä lainasumma on kuitenkin aina enintään 100 euroa.

Laina-ajat vaihtelevat lainattavan summan mukaan. Reissuvipin voi nyt saada jopa vuoden maksuajalla. Laina maksetaan takaisin kuudessa erässä kahden kuukauden välein. Siten joka toinen kuukausi on maksuvapaa.

Lainan kustannukset

Kaikki lainaan liittyvät kustannukset ovat nähtävillä Reissuvippi.fi: kotisivuilla olevassa taulukossa. 100 euron lainaan tulee kuluja 37,50 euroa, 200 euron lainaan 75 euroa, 300 euron lainaan 112,50 euroa ja 400 euron lainaan 150 euroa.

Tekstiviestillä lainaa haettaessa tulee lisäkuluja 2 euroa / viesti.

Lainasto Oy/ Reissuvippi.fi

Lainasto Oy täysin suomalainen pikalainapalvelu. Sen tavoitteena on tulla Suomen luotettavimmaksi pikalainojen palveluntarjoajaksi. Lainaston myöntää myös lainoja sivuilla lainasto.fi

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2017

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.