Reissuluotto Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Reissuluotto

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 2000 - 5000 €
Laina-aika 1-3 vuotta
Ikäraja 25 v
Yhteystiedot Aleksanterinkatu 17 B 15110 Lahti
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@reissuluotto.fi Puh: 03 3399 3600 (vain pvm) Puhelinpalvelu auki: ma-su 8-22
Yrityksen nimi J.W.-Yhtiöt Oy

Siirry Reissuluotto-palveluun

-->

Reissuluotto lainaa 2000-5000 euroa reilulla maksuajalla!

Nyt voit hakea jopa 2000 – 5000 euroa kulutusluottoa – saat lainapäätöksen sähköpostiisi hetkessä! Reissuluotto on sinulle, joka arvostat lainassa vakuudettomuutta ja sitä, että voit saada suuremman lainan jopa ilman takaajaa! Myönnämme aina reilun 12-36 kuukauden maksuajan.

Lainaa nopeasti netistä!

Lainahakemuksen täyttö on helppoa ja nopeaa, saat lainapäätöksen vielä saman päivän aikana suoraan sähköpostiisi. Rahan voit käyttää vapaasti, Reissuluotto ei rajoita sitä, mihin käytät lainasi. Lainahakemuksen lähettäminen ei sido sinua, lopullisen lainapäätöksen teet aina itse.

Reissuluotto lyhyesti:

  • Lainasumma: 2000 – 5 000 euroa.
  • Ikäraja: 25 vuotta.
  • Laina-aika: 12-36 kuukautta.

Kuka voi saada lainaa?

Lainan hakijan on oltava vähintään 25-vuotias vakituisesti Suomessa asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Hakijalla tulee olla tämän lisäksi säännölliset palkka- tai eläketulot. Lainahakemusta varten tarvitset joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Mitään muita lisädokumentteja ei tarvita.

Kuinka lainaa haetaan?

Lainahakemus tehdään kätevästi verkossa. Valitse ensin tarvitsemasi lainasumman ja täytä tämän jälkeen lainahakemuksen loppuun. Reissuluotto lähettää lainapäätöksen vielä saman päivän aikana sähköpostiisi.

Onko laina vakuudetonta?

Kyllä! Reissuluotto on täysin vakuudetonta, eikä lainaan tarvita takaajaa. Lainasumma siirtyy sinun hyväksynnän jälkeen heti tilillesi ja voit käyttää sen parhaaksi katsomallasi tavalla.

Kuinka nopeasti rahat siirtyvät tililleni?

Lainahakemus pyritään käsittelemään heti samana päivänä ja rahat tulevat yleensä tilillesi seuraavana päivänä. Nopean asioinnin varmistat täyttämällä lainahakemuksen huolellisesti.

Miten maksan lainan takaisin?

Kun kulutusluotto hyväksytään, lähetämme sinulle kotiin lyhennystaulukko, josta löydät kaikki maksamista varten tarvitsemasi tiedot. Lainaa lyhennetään ennalta sovitun aikataulun mukaisesti kerran kuukaudessa.

Mikä on lainan korko?

Luoton nimelliskorko 41,16 %. Esimerkkilaina: 5000 euron 36 kk lainan todellinen vuosikorko on 67,13 % ja kokonaiskustannus.

Liittyykö lainaan muita kuluja?

Muita kuluja lainassa on kuukausittainen tilinhoitomaksu 9,90 euroa / kk ja kertaluonteinen järjestelypalkki, joka on 10% lainasummasta.

Voinko maksaa lainan takaisin nopeammin?

Kyllä! Voit maksaa kulutusluoton etukäteen, milloin tahansa, eikä sinulta veloiteta mitään lisämaksuja ennenaikaisesta maksamisesta. Kannattaa olla joka tapauksessa ensin yhteydessä asiakaspalveluun, jotta saat ajankohtaisen lainasumman maksettavaksesi.

Kuka omistaa Reissuluoton?

Reissuluotto kuuluu J.W.-Yhtiöt Oy:lle, joka on suomalainen rahoitusyhtiö. Yrityksen muita lainatuotteita ovat Suomilimiitti, Eurolimiitti ja Ekstraluotto.

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.