Rahoitu.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

rahoitu

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 2000 - 60000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 18 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu puh 03-41092000 arkisin 09.00 – 16.00
Yrityksen nimi Oy Salus Group Ab

Siirry Rahoitu.fi-palveluun

-->

Rahoitu.fi vertaa lainat ja kulutusluotot veloituksetta aina 60 000 euroon asti. Toiminta perustuu siihen, että tekemällä yhden lainahakemuksen rahoitu.fi vertailee lainatalot puolestasi ja esittelee sinulle parhaimmat lainatarjoukset. Kyseessä on uusi toimija alalla, joka vertaa lainoja ilmaiseksi.

Voit hakea lainaa ja kulutusluottoa pienimillään 2000 euroa enimmäissumman ollessa 60 000 euroa. Laina-ajan saat valita yhden ja peräti 15 vuoden väliltä.

Rahoitu.fi on turvallinen, nopea ja maksuton palvelu. Vertailupalvelun käyttö ehdottomasti kannattaa, sillä näin löydät edullisimman pikalainan ja kulutusluoton helposti. Palvelu sopii myös pienempien lainojen yhdistämiseen.

Tarjottavat korot ovat asiakaskohtaisia. Korkoprosenttii vaikuttaa mm. lainasumma ja laina-aika sekä oma profiilisi. Omalla profiililla tarkoitetaan mm. tulotasoasi ja ikää. Lainaa 18-vuotiaalle myönnetään todennäköisesti erilaisin ehdoin kuin vaikkapa vakituisessa työssä olevalle 40-vuotiaalle. Toki kuukausimenot voivat 18-vuotiaalla olla pienemmät, joten asia ei ole yksiselitteinen.

Vinkkejä Rahoitu.fi palvelun käyttöön

Saat todennäköisesti edullisemman koron lainallesi, mikäli haet lainaa yhdessä puolisosi kanssa. Lainantarjoaja katsoo nimittäin, että riskisi maksaa laina takaisin on paljon pienempi, koska hakijoita on kaksi.

Hyvä puoli vertailupalvelussa on se, että hakemuksesi ei ole sitova, eli voit rauhassa pohtia ja miettiä saamaasi tarjoustasi. Ellei tarjous tunnu tarpeeksi hyvältä, voit aivat hyvin jättää lainan myös nostamatta. Ja kuten sanottu, on hakemuksen jättäminen ilmaista, joten vertailussa ei voi hävitä.

Omalaina vs. Rahoitu.fi

Omalaina.fi -palvelun ja Rahoitun erot ovat pieniä. Omalaina vertailee lainat 100-50000 euroa ja Rahoitu 2000-60000 euroa.  Laina-aika on molemmissa 1-15 vuotta.

On epäselvää, ketä kaikkia pankkeja ja kulutusluottoja myöntäviä yrityksiä on mukana näissä kahdessa vertailupalvelussa. Yhtenä vaihtoehtona on vertailla lainoja molempien palvelujen kautta. Vertailu on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. On todennäköistä, että palveluissa on jonkin verran päällekkäisyyttä ja päällekkäisyyttä voi olla yli puoletkin.

Lainahakemus

Lainahakemuksen täytetään rahoitu.fi kotisivuilla. Hakemuksen täyttäminen on nopeaa ja ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään.

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.