Rahalaitos Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Rahalaitos

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 500 – 70 000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 20 v
Yhteystiedot Eone Oy Kalevantie 7 33100 Tampere
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@rahalaitos.fi puh. 09-2311 3670 (arkisin klo 10-15)
Yrityksen nimi Eone Oy

Siirry Rahalaitos-palveluun

-->

Haluatko vertailla itsellesi lainan parhaimmilla ehdoilla helposti ja nopeasti? Tutustu Rahalaitokseen, jonka avulla voit saada lainatarjouksia yhdellä ainoalla lainahakemuksella – jopa 70 000 euroon asti! Rahalaitos on lainojen välityspalvelu, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Harkitset itse mihin lainaa haet, sillä sinun ei tarvitse tehdä selvityksiä tai laskelmia lainan käyttötarkoituksesta. Hankinnoissa omistus siirtyy heti sinulle eivätkä ne ole lainasi vakuutena. Lue alta lisää, miksi sinun kannattaa hakea lainasi Rahalaitoksen lainahakemuksella!

Kuka voi hakea lainaa?

Lainanhakijoilta edellytetään vähintään 20 vuoden ikää sekä tulojen on oltava vuositasolla yli 7200 euroa. Olethan hoitanut aiemmat raha-asiasi mallikkaasti, sillä maksuhäiriömerkintä on este lainan myöntämiselle. Jos haluat, voit hakea lainaa myös rinnakkaishakijan kanssa ja tällöin voit saada lainan paremmilla lainaehdoilla. Yleensä yhteisvastuullinen lainanhakija on puoliso tai muu perheenjäsen.

Miten haen lainaa?

Kyseessä on palvelu, jolla voit hakea lainaa yhdellä lainahakemuksella ja saada lainatarjouksia useilta pankeilta tai rahoitusyrityksiltä. Palvelu kilpailuttaa lainat puolestasi, eli sinun ei tarvitse erikseen täyttää kunkin lainan tarjoajan omaa lainahakemusta. Palvelun tavoitteena on tarjota asiakkaalle edullinen laina järkevillä lainaehdoilla. Voit itse vertailla itsellesi parhaimman lainatarjouksen Oma Rahalaitos.fi – palvelussa, johon tulevat näkyviin kaikki saamasi lainatarjoukset. Voit hyväksyä heti ensimmäisen tarjouksen, tai jäädä odottamaan joksikin aikaa kaikkia lainatarjouksia.

Teenkö lainasopimuksen Rahalaitoksen kanssa?

Et, vaan lainanottaja tekee lainasopimuksen suoraan valitsemansa luotonmyöntäjän kanssa. Rahalaitos ei tarjoa lainkaan omia lainoja vaan toimii lainanvälittäjänä ja sillä on yhteistyökumppaneina lukuisia pankkeja ja rahoituslaitoksia. Lainan kilpailutus on yksi markkinointikanava lainaa tarjoaville yrityksille, joten lainayrityksien antamat lainatarjoukset ovat mahdollisimman kilpailukykyisiä. Koska lainat ovat pääasiassa vakuudettomia, niissä voi olla korkeampi korko kuin perinteisessä vakuudellisessa pankkilainassa. Rahoituslaitoksilla on vakuudettomissa lainoissa isompi riski.

Onko minun pakko ottaa laina jos haen sitä?

Ei ole, lainahakemuksen täyttäminen ei sido lainan ottamiseen. Voit vapaasti valita hyväksytkö mitään lainatarjouksista. Hakemuksen jättäminen, sekä palvelun käyttäminen on sinulle täysin maksutonta huolimatta siitä, päädytkö lainan ottamiseen vai et.

Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen?

Voit saada ensimmäisen lainatarjouksen jo minuuteissa hakemuksen jätettyäsi. Voit kuitenkin jäädä odottamaan myös muita tarjouksia tai hyväksyä jo ensimmäisen niin päätettyäsi. Useimmat tarjoukset tulevat kuitenkin päivän-parin sisällä lainahakemuksen jätettyäsi.

Saanko rahat heti tililleni?

Tämä riippuu täysin lainantarjoajasta ja sen käytännöistä. Lue lainatarjous tarkasti ja tutustu lainaehtoihin. Osa lainaa tarjoavista yrityksistä maksaa rahan tilillesi muutaman minuutin kuluessa, pääosin lainat ovat käytettävissä muutaman päivän sisällä. Pienemmät lainasummat maksetaan yleensä nopeammin tilille kuin isot lainat.

Kannattaako autolaina kilpailuttaa Rahalaitoksen kautta?

Isot ja pienet lainat on helppoa kilpailuttaa yhdellä hakemuksella, mikset siis kokeilisi? Autolainaa voi saada perinteisesti omasta pankista mutta tällöin tarvitset yleensä takaajan lainallesi. Tämä vaatii takauspaperien täyttöä ja prosessi vie aikaa. Pikalainat ovat hyvä vaihtoehto, jos kohdallesi osuu todellinen löytö, jota et halua päästää käsistäsi vaan tehdä kaupat saman tien. Verrattuna autoliikkeiden rahoitusratkaisuihin, pikalainalla auto siirtyy nimiisi heti. Päätät myös itse ajoneuvovakuutuksesi laajuuden, sillä useat rahoitusyhtiöt vaativat heidän nimissään oleviin autoihin laajimman kaskon. Ajoneuvo on helpompi myös myydä.

Onko lainahakemuksen täyttäminen vaikeaa?

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa eikä lainkaan monimutkaista. Täytät hakemukseen haluamasi lainasumman ja takaisinmaksuajan. Tämän jälkeen täytät henkilötiedot, asumiseen ja työhön liittyviä asioita sekä hyväksyt yleiset ehdot. Hakemuksen täyttäminen on tehty yksinkertaiseksi mutta jos tarvitset apua, voit kysyä neuvoa asiakaspalvelusta.

Kuinka saan yhteyden asiakaspalveluun?

Asiakaspalvelu palvelee sekä puhelimitse, että sähköpostilla. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön internetsivujen kautta. Asiakaspalvelu vastaa arkisin virka-aikaan.

Voinko Rahalaitoksen kautta yhdistää monta pienlainaani?

Mikäli sinulla on useita pienempiä pikavippejä, niiden yhdistäminen voi olla taloudellisesti järkevää. Pikkulainojen kulut voivat olla hyvinkin isoja ja useaa lainaa maksaessasi, maksat myös usean lainan kuluja. Voit hakea yhden isomman lainan, joka kattaa nämä pienet lainasi. Maksat yhdellä lainasummalla kaikki lainasi pois ja lyhennät jatkossa vain yhtä lainaa. Säästät kuluissa ja pystyt tasapainottamaan talouttasi, kun tiedät mistä maksat ja kuinka paljon.

Voinko luottaa Rahalaitos palveluun?

Rahalaitos toimii yhteistyössä lukuisten tunnettujen ja luotettavien luotonmyöntäjien ja rahoituslaitosten kanssa. Se on osa Eone Oy:tä, joka on toiminut vuodesta 2001 asti. Eone Oy:lle on myönnetty korkein AAA- luottoluokitus ja lainanvälityspalvelulla on oikeus käyttää avainlipputunnusta. Avainlipulla merkityt tuotteet on suunniteltu suomalaisia varten. Palvelun verkkoyhteys on suojattu SSL-salauksella, jolloin tietosi eivät joudu ulkopuolisten käsiin.

Miksi kilpailuttaisin lainani?

Lainojen vertailu kannattaa, sillä lukuisten lainatarjoajien ehdoissa ja kuluissa on isojakin eroja. Sama laina voi olla huomattavasti kalliimpi kokonaiskuluiltaan eri rahoituslaitosten tarjoamana. Mikäli arvostat lainan saannin nopeutta, valitse sellainen lainayritys, joka maksaa lainasumman nopeasti tilillesi. Kun vielä saat Rahalaitoksen avulla kilpailutettua ne yhdellä ainoalla, ilmaisella hakemuksella, se on vielä helppoakin. Vastaavanlaista palvelua tarjoavat myös Lendo, Zmarta, Etua ja Freedom Rahoitus.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.