Ostosraha Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Ostosraha

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 400 - 10000 €
Laina-aika 1 - 8 vuotta
Ikäraja 21 v
Yhteystiedot OPR-Vakuus Oy Lautatarhankatu 8 B 00580 HELSINKI
Asiakaspalvelu Avoinna: arkisin klo 8 – 20 Sähköposti: asiakaspalvelu@ostosraha.fi
Yrityksen nimi OPR-Vakuus Oy

Siirry Ostosraha-palveluun

-->

Ostosraha on todellinen vastine nopeastikin muuttuviin elämäntilanteisiin, sillä lainaa saa täysin ilman vakuuksia ja kaiken lisäksi hyvin nopeasti. Lainan käsittely kestään vain noin varttitunnin ja lainarahat siirretään asiakkaan tilille välittömästi myönteisen lainapäätöksen jälkeen.

Ostosraha lainan hakeminen ja myöntäminen

Lainaa haetaan Ostosrahan kotisivuilla olevalla lainahakemus -lomakkeella. Lomakkeeseen täytetään kaikki lainaan ja omiin henkilötietoihin liittyvät asiat, jotka myös tarkistetaan ennen lainan myöntämistä.  Sen lisäksi, että hakija on täyttänyt 21 vuotta, tulee hänen olla myös hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Maksuhäiriömerkintää ei siis saa löytyä.

Lähetetty lainahakemus käsitellään Ostosrahan asiakaspalvelussa varttitunnin kuluessa asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jos lainapäätös on myönteinen, siirtyvät rahat asiakkaan tilille lähes reaaliajassa. Muista täyttää lainahakemus mahdollisimman huolellisesti, niin saat lainapäätöksen myös nopeammin.

Lainasummat ja laina-ajat

Lainasummat vaihtelevat asiakkaan toiveen mukaan 400 ja 10000 euron välillä. Uusille asiakkaille myönnetään lainaa 5000€ asti. Vanhat asiakkaat, jotka ovat hoitaneet velvoitteensa moitteetta voivat hakea lainaa 10000 € asti.

Laina-ajan saa lainan hakija itse määritellä melko vapaasti 12 ja 96 kuukauden välillä. Näin ollen esimerkiksi isommankin lainan voi maksaa halutessaan itselleen parhaiten sopivassa ajassa.

Ostosraha myöntää lainasummasta riippuen 1-3 maksuvapaata kuukautta. Eli mikäli tulee yllättäviä menoja ja tarvitset maksuvapaata, niin ole yhteydessä asiakaspalveluun ja sovi asiasta. Maksuvapaa kuukausi kustantaa 10 € per kuukausi.

Lainan kustannukset

Ostosraha lainoissa on kiinteä 24,9 % suuruinen korko, joka pysyy samana koko laina-ajan. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa kuitenkin sekä lainasumma että -aika, joten se on esimerkiksi noin 39,5 % silloin, kun lainasumma on 5000 euroa ja takaisinmaksuaika 54 kuukautta.

Korkojen lisäksi lainanottaja maksaa lainastaan avausmaksua, jonka suuruus on 80 euroa alle 1000 euron lainasta ja 120 euroa yli 1000 euron lainasta. Tämän lisäksi lainanottajan maksettavaksi tulee myös kuukausittainen tilinhoitomaksu, jonka suuruus on 5 euroa.

OPR-Vakuus Oy

OPR-Vakuus Oy on suomalainen ja suomalaisten omistama rahoitusyritys ja liikevaihdoltaan yksi Suomen suurimmista. Se on merkitty viralliseen luotonantajarekisteriin vuonna 2010. Ostosrahan lisäksi yritys ylläpitää myös Everyday- palvelua.

 

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.