Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ostosraha

Ostosraha

Lukijoiden arvostelu
1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä
Loading...

Siirry Ostosraha-palveluun


Pieni tai iso laina – Ostosraha auttaa sinua!

Kotimaisen, yksityislainoja tarjoavan Ostosraha lainan hintahaitari on laaja; lainaa voit saada aina alkaen 400 eurosta huimaan 10 000 euroon! Vaikka voit saada suuriakin lainoja, maksetaan rahat aina tilille täsmällisen nopeasti – keskimäärin vain 15 minuutissa!

Mikä ihmeen Ostosraha?

Vuodesta 2005 toiminut OPR-vakuutus omistaa Ostosrahan, joten ammattitaitoinen asiakaspalvelu on taattu. Yksityisasiakkaille tarjotaan kulutusluotto-muotoisia kertalainoja 1-8 vuoden maksuajalla. Ostosraha on luotonmyöntäjänä reilu: vaikka kyseessä on vakuudeton laina, on lainan todellinen vuosikorko enintään 49,93 %!

Ostosraha lyhyesti:

  • Lainan suuruus: 400 – 10 000 euroa.
  • Ikäraja: 400 euron lainaan ikäraja on 20 vuotta, 400 – 10 000 euron lainaan ikäraja on 21 vuotta.
  • Lainan maksuaika: 1-8 vuotta

Miksi valita Ostosraha?

Ostosraha on vakuudettomaksi lainaksi varsin edullinen. Laina sopii erityisesti nopeaa hakuprosessia ja ammattitaitoista palvelua arvostavalle. Lainapalvelun nettisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Ostosrahalla on hyvä asiakastyytyväisyys ja palvelu on kaiken kaikkiaan luotettava.

Kuka voi saada lainan?

Lainaa saadakseen hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias. Lainan saamista varten hakijalla täytyy olla käytössään oma pankkitili ja matkapuhelinnumero sekä verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lisäksi lainan hakemista varten hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa ja hakijan tulee asua vakinaisesti Suomessa.

Lainan hakeminen on aina sinulle täysin maksutonta, joten voit myös lainaa hakemalla testata saisitko juuri sinä lainaa!

Kuinka nopeasti saan lainan tililleni?

Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään reaaliaikaisesti heti tilillesi joka päivä kello 8.00-22.00 välisenä aikana. Mikäli käytössäsi on Aktia Pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Osuuspankin tai Säästöpankin tili, ovat rahat heti käytettävissäsi! Muiden kuin edellä mainittujen pankkien tilisiirtojen osalta siirtoviive on 1-2 arkipäivää.

Näin haet lainaa:

  1. Kirjaudu aluksi sisään käyttäjäksi heidän nettisivuillaan. Tarvitset tunnistautumista varten nettipankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.
  2. Täytä lainahakemukseen pyydetyt tiedot.
  3. Saat lainpäätöksen tekstiviestinä puhelimeesi!

Lainan korko ja kokonaiskustannukset:

Todellinen vuosikorko Ostosraha lainassa on 49,93 % ja se kattaa kaikki korot ja kulut.

Esimerkkilaina: Esimerkki: 5 000 € lainassa 54 kk laina-ajalla, todellinen vuosikorko on 39,49 %, huomioiden kaikki lainakustannukset. Lainan kuukausierä 181,17 €, kuukausieriä 54 kpl ja takaisinmaksettava kokonaissumma 9781,06 €.

Mihin Ostosraha lainaa voi käyttää?

Lainan käyttökohteen määrittelet sinä itse, halusit sitten remontoida, lomailla tai vaikkapa hankkia uuden auton, ovat kaikki vaihtoehdot sinun päätettävissäsi. Ostosraha ei kysele lainan käyttötarkoitusta sinulta.

Onko Ostorahan kulutusluotto vakuudeton?

Ostosraha laina on täysin vakuudeton. Et tarvitse lainallesi myöskään takaajaa, vaan olet itse vastuussa lainastasi.

Kuinka laina maksetaan takaisin?

Lainaa maksetaan kuukausittain takaisin ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Eräpäivä on joka kuukausi samana päivänä ja laskut saapuvat noin 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Voit saada laskut postitse, e-laskuina, sähköpostiin tai NetPosti-palveluun. Ajankohtaisen tilanteen lainastasi löydät myös aina oman Ostosrahan online-palvelusi kautta.

Entä jos minulla on tilapäisiä maksuvaikeuksia lainani suhteen?

Tarvittaessa voit siirtää lainasi eräpäivää omassa Ostosrahan online-palvelussasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Lisäksi käytettävissäsi on 1-3 maksuvapaata kuukautta, mutta maksuvapaita kuukausia ei voi hyödyntää jo erääntyneen laskun kanssa.

Jos nämä järjestelyt eivät helpota ongelmiasi, on todella järkevää ottaa pikimmiten yhtyettä asiakaspalveluun, jotta lainasi ei mene perintään. Asiakaspalvelun avulla voit sopia sinulle sopivasta maksujärjestelystä ja saat parhaat toimintaohjeet.

Voinko hakea lainalleni korotusta?

Kyllä voit! Lainalle korotusta voit saada aina 10 000 euroon asti. Jos siis lainasi on 1000 euroa, voit saada korotusta peräti 9000 euroa. Lainan korottamista voi hakea, mikäli olet hoitanut vanhan lainasi takaisinmaksun tähän saakka moitteettomasti, maksanut 6 lyhennyserää tai 30 % lainan pääomasta. Lainan korotusta voit hakea verkkopalvelun kautta ja saat korotuspäätöksen jo noin 15 minuutissa.

Kuka omistaa Ostosrahan?

Ostosrahan omistaa myös täysin kotimainen OPR-Finance Oy, joka on palvellut jo 45 miljoonan ihmisen kokonaismarkkinaa viidessä EU-maassa. OPR-Finance Oy on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. OPR-Vakuuden toinen lainatuote on Everyday.

Siirry Ostosraha-palveluun


Jaa sosiaalisessa mediassa

Jätä kommenttisi