Omalaina.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Omalaina

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100 - 60000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 18 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@omalaina.fi
Yrityksen nimi LVS Brokers Oy

Siirry Omalaina.fi-palveluun

-->

Jopa 60 000 euroa lainaa – saat Omalainalta päätöksen heti näytöllesi!

OmaLaina on täysin suomalainen, rehti ja ripeä lainanvälittäjä, jonka kautta voit saada lainaa 100 – 60 000 euroa! Luotettavuuden ja hyvän palvelun puolesta puhuu asiakastyytyväisyys OmaLainalla: jopa 98.7 % asiakkaista suosittelee OmaLainaa! Tällä hetkellä OmaLainan kautta tavoitat vain yhdellä lainahakemuksella jopa 25 lainanantajaa, joten mahdollisuutesi löytää edullinen laina netistä ovat erittäin hyvät!

Lainanvälittäjä helpottaa sinun työtäsi!

Käyttämällä lainanvälittäjänä OmaLainaa, saat itsellesi käyttöön asiantuntevan palvelun, maksuttoman kilpailutuspalvelun ja mikä parasta säästät omaa aikaasi! Lainanvälittäjä tekee työt puolestasi kilpailuttaen markkinoiden parhaat lainanmyöntäjät puolestasi ja saat itse valita parhaan ehdokkaan saamistasi tarjouksista. Todellinen vuosikorko Omalainan välittämille lainoille alkaen vain 4,19%!

Omalaina -faktat:

  • Lainasumma: 100 – 60 000 euroa
  • Lainan hakeminen OmaLainan kautta on sinulle aina maksutonta!
  • Ikäraja: 18 vuotta
  • Laina-aika: 1-15 vuotta
  • Lainan todellinen vuosikorko: 4,19% – 50,5%

Sopisitko juuri sinä OmaLainan asiakkaaksi?

OmaLainan kautta lainaa voivat hakea kaikki yli 18-vuotiaat, joilla on suomalainen henkilöturvatunnus ja käytössään oma pankkitili. Lainan saamista varten hakijan luottotietojen tulee olla myös kunnossa ja lainasopimuksen allekirjoitusta varten tarvitset useimmiten verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jotkut lainanmyöntäjät saattavat myös pyytää sinua lähettämään esim. tulo- tai eläketodistuksesi.

Nopein tapa selvittää lainansaantimahdollisuutesi on täyttää OmaLaina hakemus, joka on sinulle täysin ilmainen! Lainahakemus ei myöskään sido sinua mihinkään, vaan kaikki päätökset teet itse.

Haluatko lainata yli 10 000 euroa?

Se onnistuu OmaLainan avulla! Voit kuitenkin huomattavasti parantaa suuremman lainan saantimahdollisuuksiasi ottamalla lainaasi mukaan yhteishakijan. OmaLainan suosituksena onkin menetellä juuri näin. Yhteishakijan avulla voit lisäksi saada lainallesi huomattavasti edullisemman koron kuin yksin hakiessasi.

Lainan hakeminen sujuu vain muutamassa minuutissa!

Hakemuksen täytettyäsi saat välittömästi alustavan lainapäätöksen ja hakemustasi vastaavat edullisimmat lainanmyöntäjät. Voit selailla lainatarjouksia OmaLainan asiakkaana OmaTili-palvelun kautta ja saat tarjoukset reaaliaikaisesti vertailtavaksesi. Parhaan lainan löydettyäsi, allekirjoita lainasopimus ja voit saada rahat tilillesi jo samana päivänä!

Katso Freedom-rahoituksen ja Etua.fi palvelut.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.