Omalaina.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

omalaina

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100 - 50000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 20v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@omalaina.fi
Yrityksen nimi LVS Brokers Oy

Siirry Omalaina.fi-palveluun

-->

Omalainan kautta saat nopeasti lainaa ilman vakuuksia. Säästät koroissa, sillä palvelu hakee sinulle parhaimman lainan. Hakeminen on ilmaista.

Palvelun kautta voit jättää yhden lainahakemuksen, joka välitetään noin kymmenelle lainoja ja kulutusluottoja välittävälle taholle. OmaLaina on noussut lyhyessä ajassa hyvin suosituksi palveluksi lainanhakijoiden kesken.

Omalainan kautta voit hakea lainaa 100-50000 euron väliltä. Laina-aika eli maksuaika voi olla 1-10 vuoden välillä. Kuukausierän suuruu muodostuu lainasumman ja laina-ajan suhteesta. Vinkkinä annamme, että kannattaa valita mahdollisimman lyhyt laina-aika, sillä muutoin korkokustannukset kasvavat. Älä kuitenkaan missään tapauksessa nosta niin suurta lainaa, jossa kuukausierän suuruus muodostuu liian suureksi, etkä enää pystykään hoitamaan lainaasi kunnialla loppuun.

Muutama sana vielä Omalainan palvelusta. Yhtenä syynä siihen, että palvelu on niin suosittu johtuu siitä, että jopa yli 98 % Omalainan asiakkaista suosittelee palvelua.

Omalaina mainitsee vahvuudekseen nopeuden, kuluttomuuden, säästöt koroissa, vakuudettomuuden ja turvallisuuden. Palvelun nopeudesta voisi mainita sen verran, että rahat tilille luvataan jopa saman päivän aikana.

Kaikenkaikkiaan Omalainan palvelu ei eroa oleellisilta osin muista lainavertailupalveluista, kuten Freedom-rahoituksen ja Etua.fi palveluista.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2017

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.