OK Money Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

OK Money

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 50 - 2100 €
Laina-aika 14 - 30 vrk
Ikäraja 20 v
Yhteystiedot Aurajoki Nordic Oy Yliopistonkatu 29 b A, PL 710 20100 Turku
Asiakaspalvelu Sähköposti: asiakaspalvelu@okmoney.fi
Yrityksen nimi Aurajoki Nordic Oy

Siirry OK Money-palveluun

-->

OK Money on turvallinen ja joustava lainapalvelu. Se on sijoittunut Taloustutkimus Oy:n pienlainat ja kulutusluotot -vertailussa ensimmäiseksi vuosina 2008, 2010, 2012 ja 2013.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

OK Moneyn lainaa voivat hakea kaikki suomalaiset, jotka ovat täysi-ikäisiä ja luottokelpoisia. Hakijalla ei saisi olla merkintää maksuhistoriassaan, sillä se voi estää lainan saamisen. Takaajia tai muitakaan vakuuksia ei OK Moneyn lainoja varten tarvita, vaan ne ovat kaikki vakuudettomia lainoja.

Lainaa voidaan hakea tietokoneella Internetin välityksellä tai kännykän tekstiviestillä. Ensimmäinen lainanhakukerta vaatii kuitenkin tietokoneen, koska asiakkaan tunnistautuminen suoritetaan verkkopankkitunnuksia hyödyntäen. Tunnistautumisen jälkeen täytetään lainahakemus, johon saa vastauksen välittömästi OK Moneyn asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jos päätös on myönteinen, siirtyvät rahat asiakkaan tilille nopeasti, ja asiasta tulee vielä tiedote kännykkään tekstiviestillä.

Seuraavilla lainanhakukerroilla ei tarvitse käyttää muuta kuin kännykkäänsä lainan hakemiseen. Lainasumma ja takaisinmaksuaika lähetetään tällöin tekstivietsillä OK Moneylle, jolloin asiakaspalvelusta tulee viesti takaisinpäin, kun rahat on siirretty tilille.

Lainasummat ja laina-ajat

OK Moneyn pienlainojen summat voivat olla 50 eurosta aina 2100 euroon saakka. Aivan portaattomasti ei lainasummaansa voi kuitenkaan päättää, vaan lainasummat kasvavat 50 euron välein.

Laina-aikaan vaikuttaa lainan koko. 50 – 200 euron lainaan voi valita laina-ajaksi joko 14 tai 30 vuorokautta, 250 – 400 euron lainaan se on 30 vuorokautta ja 500 – 1000 euron lainaan puolestaan 90 vuorokautta.

Lainan kustannukset

OK Moneyn lainoihin liittyvät kustannukset löytyvät kaikki selkeistä taulukoista OK Moneyn kotisivuilta Internetistä. Näin ollen lainan hakija tietää etukäteen, kuinka paljon hänen täytyy maksaa takaisin, eikä mitään yllättäviä kuluja tule.

OK Moneyn lainoihin liittyvät kustannukset korkeineen ovat siis taulukoissa, joista lukemalla voidaan esimerkkinä mainita, että 200 euron lainaan 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla tulee kuluina 38 euroa. Jos taas takaisinmaksuaikaa on 30 vuorokautta ovat kulut 49 euroa. Näin ollen laina-aikaa säätämällä voi valita, maksaako takaisin 238 vai 249 euroa.

OK Money

OK Money on kokonaan suomalaisten omistama lainapalvelu, joka kuuluu Aurajoki Nordic Oy raoitusyhtiölle. Se on erikoistunut vakuudettomiin pienlaihoihin. Yritys on aloittanut toimintansa vuonna 2005 ja on sen jälkeen myöntänyt jo yli 100 000 pienlainaa.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.