Lainojen yhdistäminen

Nykyään pieniä lainoja ja osamaksusopimuksia saattaa kuin huomaamatta kertyä maksettavaksi yllättävänkin monta. Myös luottokorttien osamaksuominaisuuden käyttäminen tuo hintavan lisänsä kuukauden laskusaldoon. Vaikka osamaksuerät erillään tuntuisivat pienehköiltä, kerryttävät ne melkoista korkoa maksettavaksi ja ovat loppujen lopuksi todella epäedullinen maksuratkaisu – erityisesti silloin kun tällaisia pienempiä lainoja on monta.

Yksi laina tulee edullisemmaksi!

Lainojen yhdistäminen on toimiva keino, jolla pääset kertaheitolla eroon pikavipeistä ja muista kalliskorkoisista lainoista! Lainojen yhdistämisellä tarkoitetaan ratkaisua, jossa yhdellä suuremmalla lainalla maksat takaisin kaikki pikkulainasi ja -luottosi. Näin sinulle jää maksettavaksi vain yksi laina, joka on ehdoiltaan, maksuaikataulultaan ja koroiltaan huomattavasti edullisempi sinulle!

Miksi ottaisit yhdistelylainan?

Ensimmäinen ja järkevin syy yhdistelylainan ottamiselle on ehdottomasti rahansäästö. Parhaimmillaan säästät jopa satoja euroja kuukaudessa. Toisena hyötynä on hyvä ajatella ajansäästöä. Kun maksat vain yhtä lainaa takaisin, ei sinun tarvitse huolehtia eri eräpäivistä, lyhennyseristä ja kuluista niin paljon. Kolmanneksi yhdistelylainalle voit saada myös pidemmän maksuajan, jos alkuperäisten lainojesi lyhennyserät olivat sinulle liian suuria.

Yhdistelylainan hyödyt lyhyesti:

  • Rahansäästö
  • Ajansäästö
  • Lainasumma on tyypillisesti noin 500 – 50 000 euroa.
  • Pidempi laina-aika eli pienemmät kuukausikulut.
  • Vain yksi laina huolehdittavaksesi.

Kenelle yhdistelylaina sopii?

Yhdistelylainan saamista varten sinulla ei tarvitse olla jotakin tiettyä määrää lainoja jo valmiiksi, vaan voit yhdistää vaikkapa vain kaksikin lainaa. Yhdistelylainojen saantiin pätevät muutoin melko samat ehdot kuin mihin tahansa muihinkin vakuudettomiin lainoihin; luottotietojen on oltava kunnossa, ikärajojen täytyttävä ja hakijalla oltava henkilökohtaiset pankkitunnukset sekä vakituinen osoite Suomessa.

Myös yhdistelylainojen lainaehdot kuitenkin vaihtelevat hieman eri toimijoiden kohdalla, joten kannattaa ehdottomasti hakea lainaa useammalta eri taholta. Yhdistelylainoihinkin on monesti mahdollista ottaa mukaan yhteishakija, jolloin voit saada paremmat lainaehdot ja suuremman lainasumman.

Kuinka yhdistelylainaa tulee hakea?

Yhdistelylainaa haetaan pääsääntöisesti lainanmyöntäjien nettisivujen kautta, toki myös pankeilta yhdistelylainaa voi tiedustella, mutta pankkien ehdot ovat jokseenkin tiukemmat. Tarvitset yleensä yhdistelylainan hakemista varten vain nettipankkitunnukset ja pääset hakemaan lainoja. Järkevää on aloittaa lainanvälittäjien, kuten Lendon, Haenyt.fi:n tai Lainanvälittäjä.fi:n kautta, jolloin pääset jo muutamalla hakemuksella hyvään alkuun lainaprosessissa!

Mitä tulee huomioida yhdistelylainaa hakiessa?

Kannattaa vertailla etukäteen eri lainanmyöntäjien korkoja ja kuluja, ethän halua saada epäedullisempaa lainaa kuin sinulla jo on. Lisäksi sinun kannattaa ilmoittaa nykyisille lainanmyöntäjillesi, että aiot kertasuorituksena maksaa lainasi, jolloin saat maksettavaksi varmasti oikean summan. Laskelman tekeminen on järkevää myös, jotta osaat ottaa juuri oikean kokoisen isomman lainan. Tutki myös mikä olisi taloudellesi sopiva takaisinmaksutahti, jottet joudu kärvistelemään liian suurten kuukausierien kanssa.

Kuinka lainaprosessi jatkuu?

Saatuasi myönteisen lainpäätöksen ja allekirjoitettuasi lainasopimuksen voit vain maksaa vanhat lainasi pois. Jotkut lainanmyöntäjät saattavat jopa tarjoutua tekemään maksuprosessin itse, mutta useimmiten koko saamasi lainasumma siirretään tilillesi. Pikkulainat, pikavipit ja luottokorttilaskut maksettuasi voitkin todella huokaista helpotuksesta ja huolehtia useiden laskujen ja eräpäivien sijaan vain yhdestä!

Lendo Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Lendo

Lendo on juuri oikea palvelu sinulle, jos etsit suurempaa lainaa esim. kodin remontointia varten tai tarvitset esimerkiksi autolainaa, lainaa moottoripyörän tai veneen…

Lainasummat 500 - 50000
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 20 v

Siirry Lendo-palveluun

Yhdistälainoja.fi Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


Yhdistälainoja

Yhdistälainoja.fi tekee työt puolestasi! Onko sinulla useita pikavippejä, kulutusluottoja tai osamaksusopimuksia maksettavanasi? Olet varmaan huomannut, että korkoja ja kuluja pikkulainoista kertyy loppujen lopuksi…

Lainasummat 500-50000
Laina-aika 1-15 v
Ikäraja 20 v

Siirry Yhdistälainoja.fi-palveluun

Freedom Rahoitus Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


freedom rahoitus

Freedom Rahoituksen henkilökunta etsii kullekin lainanhakijalle sopivan lainan hyvin laajan lainavalikoiman joukosta. Lainatarjouksen saatuaan hakija kuitenkin itse päättää, haluaako kyseisen lainan vai…

Lainasummat 500 - 50 000
Laina-aika 1 - 15 v
Ikäraja 18 v

Siirry Freedom Rahoitus-palveluun

Zmarta Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


zmarta

Laita yli 20 lainanmyöntäjää kilpailemaan itsestäsi! Tuntuuko lainan etsiminen netistä työläältä? Vaihtoehtoja on valtavasti ja aikaa vain vähän… Mitä jos antaisit rahoitusalan rautaisten…

Lainasummat 500 - 50000
Laina-aika 1 - 15 v
Ikäraja 18 v

Siirry Zmarta-palveluun

Etua.fi Käyttäjien arvio:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...


etua.fi

Etua.fi ei itse myönnä lainoja, vaan se toimii pikemminkin lainojen välittäjänä ja kilpailuttajana. Näin ollen lainan saamisen ehdot määräytyvät myös lopullisen valitun…

Lainasummat 2000-50000
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 20

Siirry Etua.fi-palveluun

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.