Lainojen vertailu ja lainalaskurin käyttö

-->

Lainatarjonta on tänä päivänä laajaa. Markkinoilla on tarjolla asuntolainaa, remonttilainaa, autolainaa, matkalainaa, opintolainaa sekä erilaisia kulutusluottoja että pikavippejä. Ei ole mikään ihme, jos kuluttaja ei aina tiedä, mistä lainaa hakisi. Perinteisesti yleisin lainapaikka on ollut pankki, mutta rinnalle on tullut myös muita rahoittajia, jotka toimivat ketterästi netissä.

Kun lähdet hakemaan uuttaa lainaa, niin kannattaa aina olla tarkkana mihin sitoutuu ja mihin tarkoitukseen lainaa hakee, sillä korot voivat olla erittäin korkeita. Lainoja.fi suosittelee vertailemaan ja käyttämään lainalaskuria. Hyvillä toimijoilla on nettisivuillaan lainalaskuri johon syöttämällä lainasumman sekä -ajan saat nähtäväksi lainan loppusumman. Hyvissä lainalaskureissa kysytään myös suoraan lainan tarkoitusta ja voit valita onko lyhennystapasi tasaeräisen, tasalyhenteinen tai annuiteettinen.

Jos haet asuntolainaa kannattaa aina kääntyä suoraan isojen pankkien puoleen (esim. Nordea, Op, Säästöpankki) tai Etua.fi palveluun joka kilpailuttaa puolestasi asuntolainan. Mikäli taas haet pienempää ja nopeampaa kulutusluottoa tai pikavippiä voit käyttää hyväksesi lainoja.fi vertailupalvelua:

Pikavippi vertailu

Kulutusluotto vertailu

Tämän lisäksi löytyy markkinoilta erilaisia luottojen kilpailutuspalveluja kuten Lendo, Zmarta tai Rahalaitos. Täyttämällä yhden hakemuksen voit saada heiltä jopa yli 10 rahoituslaitoksen tarjouksen, joista  voi valita omaan tarpeeseesi parhaan ratkaisuun.

Muista aina vertailla ja olla tarkkana niin säästät selvää rahaa.

Terveisin

Lainoja.fi toimitus

Laina-alan uutisissa käsitellään pikalainoihin ja kulutusluottoihin liittyviä ajankohtaisia asioita.

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.