Lainaa tekstarilla

-->

Tekstarilla lainan hakeminen on helppo tapa niin hakea kuin saada lainaa. Tällä hetkellä rahoitusmarkkinoilla toimii useita rahoitusyrityksiä, joiden kautta tekstarilla lainaaminen on arkipäivää. Tekstivieteistä aiheutuneet kulut peritään kuitenkin asiakkaalta, ja näissä tekstiviestihinnoissa on jonkin verran eroja. Kannattaa siis tutustua tarkkaan kunkin tekstarilla rahaa lainaavan rahoitusyrityksen hinnastoon.

Tästä löytyy lisätietoa niistä rahoitusyrityksistä, jotka lainaavat rahaa myös tekstarilla. Käytössä on yleensä myös verkkohakemusmahdollisuus. Lista rahoitusyrityksistä ei ole täydellinen, vaan esimerkinomainen.

Everyday

Everyday.fi:stä 2000 euron luottoraja 21 vuotta täyttäneille. Nostoja voi tehdä tekstiviestillä tarpeen mukaan. Lisätietoja osoitteesta www.everyday.fi.

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitukselta voi lainata rahaa tekstarilla kello 9 ja 17 välisenä aikana. Lisätietoa saat helposti osoitteesta www.freedomrahoitus.fi

Etua.fi

Etua.fi jatkaa samaa tuttua linjaa, ja myös sen kautta lainan hakeminen onnistuu kello 7 ja 23 välillä. Lisätietoa saa osoitteesta www.etua.fi.

Get Capital

Get Capitalin kautta tekstarilla lainaaminen on helppoa ja nopeaa. Lainoja myönnetään kello 7 ja 23 välillä. Lisätietoa saa osoitteesta www.getcapital.fi.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.