Lainaa 20-vuotiaalle

-->

20 vuotiaiden taloudenhoitokykyyn luotetaan enemmän kuin 18-vuotiaisiin.
20 vuotta täyttänyt pystyy lainaamaan rahaa huomattavasti useammalta taholta kuin vielä 18 -vuotias. Suomessa toimii toistakymmentä yritystä, joista alle 200 euron suuruinen pikalainan saaminen onnistuu todella helposti. Suurempien summien kohdalla saattaa 20 vuoden ikä olla edelleen liian alhainen, mutta kyllä toki sellaisiakin paikkoja löytyy, joista isompienkin summien saaminen on mahdollista. Katso esimerkit täältä.

Jopa 2000 euron suuruiset lainat

2000 euron laina on sen verran suuri, ettei sitä kovinkaan moni rahoitusyritys myönnä vielä 20 -vuotiaalle.

Jopa 2000 euron lainan 20 vuotta täyttänyt henkilö voi kuitenkin saada esimerkiksi Euroloanilta, Ostosrahalta, Credit24:ltä ja Laina.fi:stä. Nämä myöntävät niin pikalainoja, kulutusluottoja kuin käyttölainojakin. Jos tarkoituksena on saada isompi lainasumma, kannattaa harkita sen ottamista kulutusluottona, jolloin maksuaikaakin saa yleensä enemmän ja kuukausittain maksettava summa on pienempi.

Vivus myöntää 20 vuotta täyttäneille 10-400 euron pikalainoja ja 2010 euron luottolimiittiä. Lisätietoa saa osoitteesta  www.euroloan.fi, www.ostosraha.fi, www.credit24.fi ja www.laina.fi.

100 – 400 euron suuruiset lainat

100 – 400 euron suuruiset lainat ovat yleensä suurimmalla osalla rahoitusyrityksistä sellaisia summia, joita myönnetään helposti jo 20 -vuotiaalle. Kyseessä eivät ole ne kaikista pienimmät pikalainat, mutta eivät myöskään ne suurimmat. Silti noin 200 tai 300 euron lainalla saa aikaan jo paljon.

100 – 400 euron lainan 20 -vuotiaalle myöntävät esimerkiksi Vivus ja Siljalaina. Nämä kaikki myöntävät lainaa vakuudettomina lainoina, eli takaajia tai vakuuksia ei tarvita.

Alle 100 euron lainat

20 vuotta täyttänyt voi saada alle 100 euron suuruisen pikalainan todella monesta paikasta. Suomessa toimii toistakymmentä sellaista yritystä, joiden kautta tämä onnistuu vaivattomasti kunhan iän lisäksi myös muut lainan saamisen ehdot täyttyvät.

20 -vuotias voi hakea alle 100 euron lainaa esimerkiksi täältä: www.vivus.fi

Blue Finance lainaa 100-700 euroa

Blue Finance myöntää pikalainoja, joiden suuruus on asiakkaan oman valinnan mukaan 100 – 700 euroa. 20 -vuotiaskin voi saada tuon suurimman 700 euron lainan kunhan täyttää muut lainansaamiselle asetetut ehdot, eli esimerkiksi omaa riittävät ja säännölliset kuukausitulot. Mitään vakuuksia ei lainan saaminen kuitenkaan edellytä.

Hae lainaa

 

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.