Lainaa 18 vuotiaalle

lainaa 18 vuotiaalle

-->

Mistä lainaa 18 vuotiaalle?

18 vuotta täyttänyt henkilö on Suomessa juridisesti oikeustoimikelpoinen, joten hän voi myös saada lainaa. Monet pankit ja rahoitusyritykset lupaavat lainaa 18 vuotiaalle henkilölle, joskin lainattavat summat saattavat olla pienempiä kuin vanhemmille myönnetyt lainat. Sitten on olemassa niitäkin lainoja ja pikavippejä, joita eivät vielä 18-vuotiaat voi saada. Tässä on kuitenkin paikkoja, joista heltiää jo lainaa 18  vuotiaalle.

Blue Finance

Blue Finance on niitä harvoja rahoitusyhtiöitä, jonka kaikka lainatuotteita voi hakea 18 vuotiaat. Blue Finance lainavalikoimaan kuuluu 100-700 euron pikavippi sekä 100-2000 joustoluotto. Ensiasiakkaille 100-700 pikalaina on kuluton ja koroton!

Hae lainaa tästä

Rahatalo

Rahatalo on suomalainen lainanvälittäjä jonka kautta voita kilpailuttaa lainasi yli 20 pankin ja rahoituslaitoksen kesken. Kaikki palvelussa olevat lainat ovat vakuudettomia. Täyttetyäsi hakemuksen saat välittömästi nähtäväksi parhaat lainatarjoukset ja voit valita itse parhaimman. Riippuen valitsemastasi lainasta saat rahat tilillesi vielä saman päivän aikana. Täytä maksuton ja ei-sitova hakemus alla olevan linkin kautta.

Hae lainaa tästä

Omalaina

Omalaina on uusin lainanvälittäjä Suomen markkinoilla. Täytämällä yhden lainahakemuksen voit saada jopa 20 rahoitusyhtiöltä lainatarjouksen, josta voit valita itsellesi parhaimman. Mukana on myön monta rahoitusyhtiötä jotka tarjoavat lainaa 18-vuotiaalle. Täytä maksuton hakemus, joka ei sido sinua mihinkään.

Hae lainaa tästä

Luottoraha

Luottoraha.fi myöntää 18 vuotta täyttäneelle 2000 euron luottorajan, jonka puitteissa on mahdollista ottaa lainaa käyttöön tarpeen mukaan.

Hae lainaa tästä

Luottoraha ensinosto nyt ilman nostokuluja aina 1000:een euroon asti!

Saldo

Saldo tarjoaa kaksi erillaista lainavaihtoehtoa: Joustoluoton 500-2000 euroa tai kulutusluoton 1000-10000 euroa. Joustoluotto eli niin sanottu luottotili on käytössäsi aina ja voit tehdä eri kokoisia nostoja luotorajan puitteissa juuri sillon kuin tarvitset.  Kulutusluotto on taas kertanosto ja takaisinmaksuaika sovitaan hakemisen yhteydessä. Molempia lainoja myönnetään myös 18 vuotiaille.

Hae lainaa tästä

Lainasto

Lainastolla on monta lainatuotetta, josta 100-400 euron pikavippiä myönnetään myös 18 vuotiaille. Lainassa on aina 12 kuukauden maksuaika ja se maksetaan taikaisin 6 erässä, joten lyhennyserät jäävät hyvin pieniksi. Lainasto on vakaavarainen suomalainen rahoitusyhtiö, jonka taustalla on GF Money Oy.

Hae lainaa tästä

 

Lue lisää täältä miten 18 vuotias saa lainaa.

 

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.