Halino Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

halino

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100 - 6000 €
Laina-aika 1-5 v
Ikäraja 22 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu Ma - Pe 08.00 - 16.00 Puh: 0206 90191 sähköposti: info@halino.fi
Yrityksen nimi Halino / TF Bank AB, Suomen sivuliike

Siirry Halino-palveluun

-->

Halino myöntää lainaa 100 eurosta lähtien aina 6000 euroon asti. Saat Halinolta helpommin hieman pienemmän lainan, esim. 500 euron tai 1000 euron lainan kuin vaikkapa 3000 euron tai 6000 euron lainan. 

Mikäli haluat hakea 6000 euron lainaan, tulee lainassa olla myös toinen hakija, esim. puolisosi. Toisin sanoen, et voi saada suurinta lainaa yksin.

Laina tulee maksaa takaisin 1-5 vuodessa. Kuukausierä voi siis olla hyvinkin pieni, jos nostat esim. 200 euron lainan ja asetat laina-ajaksi esim. 3 vuotta. Vinkkinä annamme, että laina kannattaa maksaa pikaisesti pois, jotta korkokulut ovat mahdollisimman pienet. Näin ollen saat kaikkein halvimman lainan.

Halino-lainan korko on kaikille asiakkaille sama. Näin ollen lainan korkoon ei vaikuta esim. ansiotasosi, huollettavien lapsien määrä tai  nykyiset lainasi. Voimassa olevan korko kannattaa aina tarkistaa Halinon sivuilta.

Maksuvapaa kuukausi

Sinulla on mahdollisuus saada  yksi maksuvapaa kuukausi, kun olet suorittanut neljä kuukausierää moitteetta. Voit pitää vuoden aikana korkeintaan kaksi maksuvapaata kuukautta. Otathan huomioon, että lainan maksuaika pitenee, kun päätät käyttää maksuvapaan kuukauden.

Maksuvapaa kuukausi voi olla hyvä idea silloin, kun sinulle tulee maksettavaksi jokin toinen yllättävä meno. Talousasioiden suunnittelu auttaa, sillä maksuvapaan kuukauden ottaminen ei jätä sinua pulaan, jos taas ensi kuussa voit lyhentää lainaasi normaalisti. Huonoin idea on se, että päätät olla lyhentämättä lainaasi, mutta ei ilmoita tästä lainkaan lainan tarjoajalle. Tämä lisää kustannuksia ja saattaa viedä sinut ennen pitkää perintään (mikäli rästit syystä tai toisesta kasautuvat).

Kannattaako Halino lainaturva?

Halinon kautta on mahdollistaa ottaa lainallesi maksuturva. Lainaturva on tarkoitettu työttömyyden, sairauden tai työkyvyttömyyden varalle. Lainaturvan kustannus on 0,45 % kuukaudessa jäljellä olevasta lainasummasta, kuitenkin vähintään 3 euroa kuukaudessa.

Lainaturvan ehdot ovat erilaiset iästäsi riippuen. Tarkista ehdot Halinon sivuilta ennen kuin päätät ottaa vakuutuksen. Mikäli sinusta tuntuu, että lainan takaisinmaksu olisi vaikeaa tai jopa mahdotonta, mikäli esimerkiksi sairastuisit pidemmäksi ajaksi, saattaa takaisinmaksuturva olla kannattava hankinta. Näin ollen sairaus tai työttömyys ei veisi sinulta viimeisiä voimavaroja ja rahoja siinä vaiheessa, kun pinnistelyt ja ponnistelut pitäisi ulottaa terveytesi hoitamiseen tai uuden työn etsimiseen.

Laina Halinolta

Halino soveltuu hyvin sinulle, mikäli tarvitset korkeintaan muutaman tuhannen euron lainan, haluat pitkän maksuajan ja selkeän ennalta tiedossa olevan koron.

Halinon taustalla on ruotsalainen TF Bank AB.

Katso myös Ostosraha kulutusluotto tai Ferratum tililuotto.

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.