Freedom Rahoitus Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

freedom rahoitus

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 1000 - 60 000 €
Laina-aika 1 - 15 v
Ikäraja 18 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu Avoinna: ma–to 08:30–17:00 ja pe 09:00–15:00 Puhelinnumero: (09) 4241 4400 Sähköposti: asiakaspalvelu@freedomrahoitus.fi
Yrityksen nimi Freedom Rahoitus Oy

Siirry Freedom Rahoitus-palveluun

-->

Freedom Rahoituksen henkilökunta etsii kullekin lainanhakijalle sopivan lainan hyvin laajan lainavalikoiman joukosta. Lainatarjouksen saatuaan hakija kuitenkin itse päättää, haluaako kyseisen lainan vai ei. Lainahakemuksen jättäminen Freedom Rahoitus -palveluun ei vielä sido mihinkään jatkotoimenpiteisiin, vaan asiaa saa senkin jälkeen miettiä rauhassa.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

Freedom Rahoituksen kautta lainan hakeminen on hyvin helppoa. Yrityksen kotisivuilla on nimittäin helppokäyttöinen lainahakemus, jonka täyttämällä asiakas laittaa lainaprosessin aluilleen. Lainahakemuksen jättämisen jälkeen Freedom Rahoituksen lainaneuvoja on yhteydessä lainanhakijaan mahdollisimman pian. Yhdessä suunnitellen ja keskustellen aletaan etsimään asiakkaalle sopivaa lainaa.

Sillä aikaa, kun lainaneuvoja etsii sopivinta lainatarjousta, ei asiakkaan tarvitse tehdä muuta kuin odottaa. Sopivan lainan löydyttyä lainaneuvoja on jälleen välittömästi yhteydessä lainanhakijaan. Jos tämä hyväksyy lainatarjouksen, päästään tekemään lainasopimusta, jonka jälkeen rahat saadaan siirrettyä asiakkaan tilille.

Freedom Rahoituksen palveluiden käyttäminen on asiakkaalle täysin maksutonta eikä lainahakemuksen jättäminen vielä tarkoita sitoutumista lainaan.

Lainasummat ja laina-ajat

Freedom Rahoituksen kautta on mahdollista saada lainaa 1000 eurosta aina 60 000 euroon saakka. Suurimmankin lainan saa kokonaan ilman vakuuksia tai takaajia, joten kyseessä on hyvin yksinkertainen lainatapahtuma.

Takaisinmaksuaikaa Freedom Rahoituksen kautta otetulle lainalle saa 1 – 15 vuotta. Valittu laina-aika vaikuttaa huomattavasti maksettavan kuukausierän suuruuteen, mikä kannattaa ottaa huomioon jo lainan suunnitteluvaiheessa.

Haluetessaan lisätukea lainan suunnitteluun, kannattaa käydä tutustumassa Freedom Rahoituksen lainalaskuriin, jolla on helppoa laskea lainalle erilaisia takaisinmaksuaikoja ja tutkailla niiden vaikutusta tulevaan kuukausierään.

Lainan kustannukset

Lainan korko on yksilöllinen ja määrytyy kunkin asiakkaan maksukyvyn mukaan. Korko on suurinpiirtein 11 %, todellisen vuosikoron asettuessa 14 % tuntumaan.

Koron lisäksi asiakkaalta peritään 0 -200 euron suuruinen avausmaksu ja 0 – 8 euron suuruinen kuukausittainen tilinhoitomaksu.

Freedom Rahoitus Oy

Freedom Rahoitus Oy kuuluu pohjoismaiseen Freedom Finance -ryhmään, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa toiminta on alkanut vuonna 2009. Yrityksen sisarpalvelu on nimeltään Zmarta ja toimii samalle periaatteella, eli lainanvälittäjänä.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.