Fleksiluotto Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

fleksiluotto

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100-2100 €
Laina-aika 1-60 kk
Ikäraja 20 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@fleksiluotto.fi Puh: 0600 418 751 (0.76,-/min + mpm/pvm) Asiakaspalvelun aukioloajathttps://www.lainoja.fi/hae/fleksiluotto-fi 7 - 23 Arkisin 10 - 18 Lauantaisin 10 - 14 Sunnuntaisin
Yrityksen nimi 4finance Oy

Siirry Fleksiluotto-palveluun

-->

Joustavaa pikalainaa sopivissa erissä Fleksiluotolta

Budjetissa vajetta ja joustavaa lainaratkaisua pitäisi etsiä? Et ole myöskään aivan varma kuinka paljon lainaa tulet tarvitsemaan ja haluat nostaa rahaa tarpeen mukaan tilillesi? Tutustu Fleksiluotto lainaan. Se on jatkuva tililuotto, jossa luottolimiittiä voi hakea ja nostoja tehdä 2100 euroon saakka.

Fleksiluotto ensinosto ilmaiseksi

Jos haluat nostaa lainaa ilman kuluja, Fleksiluotto tarjoaa ensinostajille jopa 2100 euron lainan ilman nostoprovisiota. Myös tilin avaaminen on maksutonta.  Nostetusta luoton määrästä peritään kuukausittain 8,5 % korkoa ja seuraavista nostoista veloitetaan nostopalkkio.

Lainapäätös Fleksiluotolta heti – lue täältä miten!

Kun tarvitset lainapäätöksen saman tien, Fleksiluoton näppärällä nettilainahakemuksella asia hoituu kädenkäänteessä. Olet lähempänä lisärahoitusta, kun näppäilet henkilötietosi, yhteystietosi sekä pankkitilisi ja tunnistaudut verkkopankkitunnuksilla Fleksiluoton palveluun. Asiakaspalvelun aukioloaikoina, rahat siirtyvät tilillesi jopa 15 minuutissa.

Asiakaspalvelua arvostavalle

Luotettavan pikalainayrityksen tunnistaa hyvästä ja kattavasta asiakaspalvelusta. Vaikkei palvelua henkilökohtaisesti tarvitsisikaan, on helpottavaa tietää, että tarvittaessa saan asiakaspalveluasioissa yhteyden. Fleksiluotolla on perinteisten kanavien lisäksi käytössään myös asiakaspalveluchat, jossa voi kysyä neuvoa Fleksiluotosta reaaliaikaisesti. Asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat ovat selkeästi asiakkaan nähtävissä.

Fleksiluotto on virtuaalinen luottokortti

Fleksiluoton kortiton luottotili on kuin luottokortti ilman korttia. Voit tehdä nostoja suoraan tilillesi luottolimiitin puitteissa ja maksaa luoton tilipäivänä kerralla pois. Luottoa voi maksaa takaisin itselle sopivissa erissä, minimilyhennyksenä tai kerralla enemmän. Luottoraja on käytössä taas lainaa lyhennettyäsi. Lasku lähetetään kuukausittain.

Fleksiluotolta joustavasti rahaa myös mobiililla

Voit tehdä nostoja tilille perinteisen tietokoneen lisäksi omalta mobiililaitteeltasi. Luottotiliä voi hallita ympäri vuorokauden ja voit seurata luottotilisi tapahtumia itse. Esimerkiksi eräpäivän lähestyessä maksutiedot ovat kätevästi saatavilla ja kulkevat mukana vaikka reissussakin.
Fleksiluoton taustalla on kansainvälinen pienlainayritys 4finance Oy. Yrityksen tunnettu, kertaluottoihin keskittynyt pienlainapalvelu on Vivus. Fleksiluotto taas on Vivuksesta poiketen virtuaalinen luottotili. Yrityksellä on toimipiste Helsingissä.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.