Fixura Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Fixura

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 1000 - 10 000 €
Laina-aika 2-5 vuotta
Ikäraja 21
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu Avoinna: arkisin 9 -15 Puhelinnumero: 045 324 3423 Sähköposti: info@fixura.fi Osoite: Laivakatu 13 C 2.34 65100 Vaasa Suomi
Yrityksen nimi Fixura Ab Oy

Siirry Fixura-palveluun

-->

Fixura on mielenkiintoinen vaihtoehto silloin, kun on lainan tarpeessa. Sen sijaan, että tarvitsisi marssia pankkiin, voi jättää Fixuraan lainahakemuksensa ja odottaa, että joku sijoittaja vastaa siihen. Vastaavasti myös sijoittamisesta kiinnostuneet henkilöt voivat rauhassa selailla lainahakemuksia ja hyväksyä sellaisen hakemuksen, joka omasta näkökulmasta katsottuna vaikuttaa lupaavimmalta.

Lainan hakeminen ja myöntäminen

Lainan hakeminen on helppoa. Kaikki, mitä tarvitsee tehdä, on täyttää lainahakemus Fixura:n kotisivuilla. Rekisteröityminen palvelun käyttäjäksi on maksutonta ja helppoa. Lainahakemuksessa kukin lainanhakija määrittelee itselleen sopivimman lainan, eli lainasumman ja laina-ajan. Myös toivomuksen korosta voi esittää.

Kaikki lainahakemukset listautuvat Fixura:n palvelimelle, mistä ne ovat kaikkien sijoittajaksi rekisteröityneiden yksityishenkilöiden katsottavissa. Kun sijoittaja löytää mieleisensä lainahakemuksen, ottaa hän yhteyttä hakemuksen jättäjään, jonka jälkeen tehdä lainasopimus. Jos oman lainahakemuksen johdosta ei kuulu yhteydenottoa, kannattaa omia ehtojaan tarkistaa, sillä sijoittajat haluavat kuitenkin rahoilleen korkotuottoa.

Kun lainasopimus on solmittu, maksetaan rahat lainaajan tilille mahdollisimman nopeasti. Lainasuhde syntyy siis yksityishenkilöiden välille.

Kenelle lainaa myönnetään

Fixura vertaislaina myönnetään yli 21 vuotiaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Lisäksi tarvitaan pankkitunnuksen tunnistaustimista varten.

Lainasummat ja laina-ajat

Fixura:n kautta on mahdollista lainata 1000 – 10 000 euroa rahaa. Pystyäkseen lainata rahaa, hakijan täytyy kuitenkin täyttää lainan myöntämiselle aseteteut ehdot, eli lähinnä hänen tulee olla Suomen kansalainen ja maksuhistorialtaan moitteeton.

Lainan takaisinmaksuaikaa ei Fixura:n puolelta ole ennakkoon mitenkään rajoitettu, vaan yksityishenkilöt sopivat takaisinmaksusta lainasta sopiessaan. Tämä kaikki kirjataan lainasopimukseen, ja sitä on syytä nodattaa.

Lainan kustannukset

Korkotaso, kuten takaisinmaksuaikakin, määräytyy lainaneuvotteluissa ja se kirjataan lainasopimukseen. Lainan ottaja maksaa lisäksi noin 7,5 % lainasummasta välittäjämaksun. Tämän lisäksi kuukausittain maksetaan myös 5,5 euron suuruinen toimitusmaksu.

Fixura Ab Oy

Fixura Ab Oy on Suomen ensimmäinen lainojenvälityspalvelu, joka siis tarjoaa pelikentän lainanhakijoiden ja sijoittajien kohtaamiselle. Yrityksen visiona on kehittää lainan ottajasta pikku hiljaa sijoittaja, jolloin hän saa korkotuottoja itse sen sijaan, että maksaisi korkoa.

Muita vertaislainapalveluita

Suomessa toimii myös mm. Fellow Finance sekä Lainaaja.fi vertaislainapalvelu. Tutustu  Fellow Finance palveluun tästä.

Lue lisää Lainaaja.fi palvelusta tästä.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.