Everyday Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Everyday

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 20 - 2000 €
Laina-aika 1-5 kk
Ikäraja 21 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu Puh: 020 741 2030, avoinna arkisin klo 9-18 asiakaspalvelu@everyday.fi
Yrityksen nimi OPR-Finance Oy

Siirry Everyday-palveluun

-->

Jopa 2000 € luottoa antava Everyday -palvelu on kätevä hätävara vaikka ulkomaanmatkalle tai muihin arkimenoihin. Hakeminen onnistuu netissä ja tekstiviestillä, ja lisää lainaa voi hakea oman luottorajan puitteissa vaikka joka päivä.

Everyday luoton hakeminen ja luottoraja

Luottoa voivat hakea kaikki 21-75- vuotiaat, luottokelpoiset Suomen kansalaiset. Hakemiseen tarvitaan matkapuhelinliittymä ja tunnistautuminen tapahtuu pankin verkkotunnuksilla.

Uusi asiakas voi hakea luottoa kirjautumalla palveluun ja tunnistautumalla pankin verkkotunnuksilla. Vanhojen asiakkaiden tunnistautuminen tapahtuu matkapuhelinnumerolla ja Everydayn palveluun luodulla henkilökohtaisella PIN-koodilla.

Kun asiakas on tehnyt sopimuksen luotonantajan kanssa, lainan nostaminen onnistuu kätevästi verkkosivuilla tai tekstiviestillä. Lainan luottoraja sovitaan yksilöllisesti, mutta suuruudeltaan se on vähintään 300€. Nostojen minimisumma on 20 €, siitä ylöspäin nostoja voi tehdä asiakkaan tarpeiden mukaan euron tarkkuudella niin paljon kuin oma luottoraja antaa myöten.

Takaisinmaksu

Everyday lähettää laskun joko kirjeenä postitse tai sähköisessä muodossa asiakkaan sähköpostiin. Kuukauden nostot maksetaan seuraavan kuun loppuun mennessä, jolloin maksuaikaa tulee keskimäärin noin 45 päivää. Luottoa on myös mahdollista lyhentää osamaksuina. Kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua ei ole.

OPR-Vakuus Oy

Everyday luoton myöntää OPR-Finance Oy. Lisätietoa lainasopimuksen ehdoista, takaisinmaksusta ja luoton hakemisesta alla olevasta linkistä. Opr-Financen muita lainatuotteita ovat Ostosraha, Pikavippi.fi sekä sijoittajille tarkoitettu Tuottoa.fi

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.