Euro24

euro24

-->

Euro24 on luottotili, joka tarjoaa 2000 euroa lainaa jatkuvaan käyttöön. Nostat vain sen verran rahaa luottotililtäsi, kuin kulloinkin tarvitset. Voit nostaa 10-2000 euroa.

Saat rahat tilille jopa muutamassa minuutissa!

HUOM! Tällä hetkellä Euro24 tarjoaa huippuetuna 500 euron ilmaisen lainan. Tämä tarjous koskee vain uusia asiakkaita. Lainaa haetaan nettihakemuksen kautta ja positiivisen lainapäätöksen jälkeen rahat ovat heti käytössäsi ja voit alkaa tehdä nostoja.

Kuka voi hakea luottotiliä?

Luottotiliä voi hakea kuka vain.  Perusvaatimuksina on 21-vuoden ikä, säännölliset tulot, puhtaat luottotiedot ja Suomen kansalaisuus.

Tarvitsenko vakituisen työpaikan hakeakseni lainaa?

Et tarvitse! Sinulla tosin tarvitsee olla joitain tuloja, mutta esim. osa-aikainen työ, eläke tai opintotuki on yleensä riittävä.

Miten haen luottotiliä?

Voit hakea lainaa helposti ja ja nopeasti, kun klikkaat itsesi Euro24:n sivuille. Kotisivuilla on täytettävä lainahakemus, joka kannattaa täyttää huolella, sillä se edesauttaa lainan saantia.

Maksaako lainan hakeminen?

Lainan hakeminen on ilmaista! Luottotilin hakeminen ei maksa mitään. Kuluja alkaa kertymään vasta, kun nostat rahaa käyttöösi.

Onko luottotilissä kuukausi- tai vuosimaksuja?

Ei ole. Luottotilistä tulee kustannuksia vain silloin, kun nostat lainan. Lisäksi maksat kuukausikorkoa. Tarkat kustannukset kannattaa tarkistaa Euro24:n sivuilta.

Kuinka suuri korkoni on?

Esimerkki lainan takaisinmaksusta: 2000 euron 8kk luoton todellinen vuosikorko max. 210,44 %, kokonaiskustannus 2720,69€.

Milloin laina pitää maksaa takaisin?

Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdella 3-35 kuukauden välillä. Suosittelemme, että maksat lainasi takaisin nopeasti. Tällä tavalla korkokulut pysyvät kaikkein pienimpinä.

Entä, jos en voi maksaakaan lainaani takaisin?

Älä ikinä jätä lainaa maksamatta ilmoittamatta. Mikäli sinulle tulee vaikeuksia takaisimaksun kanssa, kannattaa ensisijaisesti olla yhteydessä Euro24:een ja yrittää sopia maksusuunnitelmasta.

Haluan vielä vertailla lainapalveluita, mitä suosittelemme?

Vertailupalveluista suosittelemme Zmartaa ja Lendoa. He kilpailuttavat lainahakemuksesi jopa 15 pankin ja rahoitusyhtiön kesken ja voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Lainahakemuksen täyttäminen on aina maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Kuka toimii Euro24:n taustalla.

Lainapalvelun taustalla on Suomen Turusta oleva yritys Euro24 Finance Oy. Yritys on perustettu vuonna 2010 ja se kuuluu Suomen luotonantajarekisteriin.

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.