Etua.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

etua.fi

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 2000-50000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 20
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu puh. 09 2316 3611 (arkisin klo 10–15) asiakaspalvelu@etua.fi
Yrityksen nimi Etua Oy

Siirry Etua.fi-palveluun

-->

Etua.fi ei itse myönnä lainoja, vaan se toimii pikemminkin lainojen välittäjänä ja kilpailuttajana. Näin ollen lainan saamisen ehdot määräytyvät myös lopullisen valitun rahoitusyrityksen ehtojen mukaan. Pääsääntöisesti asiakkaan tulee kuitenkin olla aina vähintään 20 -vuotias ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

Etua.fi -palvelun kautta voi hakea lainaa 2000-50000 euroa. Ennen lainojen myöntämistä luottotiedot tarkistetaan, joten maksuhäiriömerkintää ei myöskään saa löytyä.

Kuinka Etua.fi lainaa haetaan?

Aluksi asiakkaan täytyy päättää, hakeeko hän asuntolainaa vai kulutusluottoa. Kuten todettua, niin tämän jälkeen yksi lainahakemus riittää. Lainahakemus täytetään aina Etuan nettisivuilla. Yksi täytetty lainahakemus tuottaa yleensä monta lainatarjousta, joista asiakas itse valitsee mieleisensä.

Lainatarjoukset eivät ole mitenkään sitovia, vaan asiakas voi itse päättää, ottaako tarjotunlaista lainaa vai ei. Muista täyttää lainahakemus mahdollisimman huolellisesti, sillä sillä varmistat että saat mahdollisimman monta lainatarjousta nähtäväksi.

Lainojen yhdistäminen

Voiko Etua-palvelun kautta myös yhdistää muista lainoja? Kyllä voi, palvelun kautta on mahdollista hakea myös sellaista kulutusluottoa, jonka avulla kaikki entiset kulutusluotot toi korttivelat voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi, josta maksetaan vain yksiä kuluja. Tällaisen lainan hakeminen on perusteltua varsinkin tilanteessa, jossa asiakkaalla on useita kulutusluottoja tai pikavippejä, joista kaikista peritään omat maksukulunsa. Yleensä lainojen yhdistämisellä voi säästää satoja euroja kuukaudessa.

Lainan kustannukset

Niin asuntolainan kuin kulutusluotonkin kustannukset riippuvat siitä, mikä lainayritys valitaan lainan tarjoajaksi. Etua.fi:n nettisivuilta löytyy kuitenkin sellaisia lainalaskureita, joilla itselle sopivimman lainan suunnitteleminen onnistuu käden käänteessä.

Etua Oy

Etua.fi:n taustalla toimii Etua Oy -niminen yritys. Se on perustettu vuonna 2008 ja se oli tuolloin Suomen ensimmäinen lainapalveluita välittävä yritys. Yrityksen päämääränä on tarjota asiakkaille parhaimmat mahdolliset lainatuotteet.

Etua Oy:n tarjoamat palvelut ovat aina asiakkaille maksuttomia, sillä maksua peritään niiltä yhteistyökumppaneilta, joiden lainoja Etua.fi välittää.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2018

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.