Etua.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 2000-40000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 20
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu puh. 09 2316 3611 (arkisin klo 10–15) asiakaspalvelu@etua.fi
Yrityksen nimi Etua Oy

Siirry Etua.fi-palveluun

Etua.fi ei itse myönnä lainoja, vaan se toimii pikemminkin lainojen välittäjänä. Näin ollen lainan saamisen ehdot määräytyvät myös lopullisen valitun rahoitusyrityksen ehtojen mukaan. Pääsääntöisesti asiakkaan tulee kuitenkin olla aina vähintään 20 -vuotias ja Suomessa vakituisesti asuva henkilö.

Ennen lainojen myöntämistä luottotiedot tarkistetaan, joten maksuhäiriömerkintää ei myöskään saa löytyä.

Kuinka Etua.fi lainaa haetaan?

Aluksi asiakkaan täytyy päättää, hakeeko hän asuntolainaa vai kulutusluottoa. Kuten todettua, niin tämän jälkeen yksi lainahakemus riittää. Lainahakemus täytetään aina Etuan nettisivuilla. Yksi täytetty lainahakemus tuottaa yleensä monta lainatarjousta, joista asiakas itse valitsee mieleisensä.

Lainatarjoukset eivät ole mitenkään sitovia, vaan asiakas voi itse päättää, ottaako tarjotunlaista lainaa vai ei. Palvelun kautta on mahdollista hakea myös sellaista kulutusluottoa, jonka avulla kaikki entiset kulutusluotot voidaan yhdistää yhdeksi lainaksi, josta maksetaan vain yksiä kuluja. Tällaisen lainan hakeminen on perusteltua varsinkin tilanteessa, jossa asiakkaalla on useita kulutusluottoja tai pikavippejä, joista kaikista peritään omat maksukulunsa.

Lainan kustannukset

Niin asuntolainan kuin kulutusluotonkin kustannukset riippuvat siitä, mikä lainayritys valitaan lainan tarjoajaksi. Etua.fi:n nettisivuilta löytyy kuitenkin sellaisia lainalaskureita, joilla itselle sopivimman lainan suunnitteleminen onnistuu käen käänteessä.

Etua Oy

Etua.fi:n taustalla toimii Etua Oy -niminen yritys. Se on perustettu vuonna 2008 ja se oli tuolloin Suomen ensimmäinen lainapalveluita välittävä yritys. Yrityksen päämääränä on tarjota asiakkaille parhaimmat mahdolliset lainatuotteet.

Etua Oy:n tarjoamat palvelut ovat aina asiakkaille maksuttomia, sillä maksua peritään niiltä yhteistyökumppaneilta, joiden lainoja Etua.fi:kin välittää.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2017

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.