Ekstraluotto.fi Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

ekstraluotto

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 10-2100 €
Laina-aika 1-101 kk
Ikäraja 21v
Yhteystiedot J.W.-Yhtiöt Oy Aleksanterinkatu 17 B 15110 LAHTI
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@ekstraluotto.fi 03 3399 3604 ma-pe 8.30-22, la-su 11-19
Yrityksen nimi J.W.-Yhtiöt Oy

Siirry Ekstraluotto.fi-palveluun

-->

Ekstraluotto tarjoaa rahoitusta ilman takaajia tai vakuuksia 10 eurosta aina 2100 euroon asti. Kyseessä on tililuotto ja sen avulla voi saada helposti lisää reissurahaa vaikka äkkilähdölle, sillä lainapäätöksen saa jo muutamassa minuutissa. Lainarahoitusta vuodesta 2006 saakka toiminut yritys tarjoaa markkinoiden pienimmän lyhennyksen.

Luoton hakeminen ja nostaminen

Ekstraluotto -palveluun rekisteröitymisen jälkeen tililuottoa haetaan kätevästi tekstiviestillä ja Ekstraluottoa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ekstraluottoa voivat hakea 21-70 vuotiaat luottokelpoiset Suomen kansalaiset. Myönnetty laina on käytettävissä jopa välittömästi luoton myöntämisen jälkeen eli voit päästä helpottamaan yllättävää rahan tarvetta nopeallakin aikataululla. Ekstraluotto käsittelee hakemukset heidän palvelunsa aukioloaikoina ma-pe 8.30-22 sekä la-su 11-19, jolloin rahat voidaan siirtää tilille myönnetyn päätöksen jälkeen. Lainaa hakiessa tulee ilmoittaa suomalainen pankkitili, jolle laina maksetaan sekä suomalainen matkapuhelinnumero.
Ekstraluotto-tililuotossa ei ole lainkaan kiinteää vuosi- tai kuukausimaksua vaan luotonsaaja maksaa nostoistaan nostoprovision, joka on 19 % kulloinkin nostettavasta summasta. Ekstraluottoa voi nostaa tililleen haluamissaan erissä määritellyn luottolimiitin puitteissa. Tehdyt nostot vähennetään käytössä olevasta luottolimiitistä.

Ekstraluotto kulut ja takaisinmaksu

Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä ja laskut lähetetään aina sähköpostiin. Minimilyhennys on vain 10 %, joka tarjoaa enemmän joustoa eri elämäntilanteisiin. Minimisumma lyhennykselle on kuitenkin vähintään 50 euroa. Luoton nostot ja nostoprovisiot ovat korottomia niiden laskutusta seuraavaan eräpäivään saakka.
Ekstraluotto on mahdollista maksaa takaisin minimilyhennystä suurempinakin kuukausierinä ilman ennenaikaisesta takaisinmaksusta aiheutuvia lisäkustannuksia. Minimilaina-aika on yksi kuukausi ja laina-aika voi olla enintään 101 kuukautta, mikäli laina nostetaan kertanostona. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko muodostuu nostoprovisiosta ja luottokorosta. 2100 euron lainassa todellinen vuosikorko on vähintään 210,78 % ja enintään 706,42 %. Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko esimerkiksi 800 euron luotolle 12 kuukauden maksuajalla on 238,71 %.

Lainaa suomalaiselta rahoitusyritykseltä

Ekstraluotto on yksi lahtelaisen J.W.-Yhtiöt Oy:n luottopalveluista. J.W.-Yhtiöt Oy on jo kymmenen vuotta toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Muita yrityksen tuotteita ovat muun muassa Suomilimiitti, Eurolimiitti ja Reissuluotto.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.