Creditstar

creditstar

-->

Creditstar on jatkuvasti käytettävissä olevan luottotili. Tiesitkö, että pikavippi ei aina tarkoita sitä, että se on nostettava heti kokonaan tilille? Kuluttajalle joustavamman ja pidempään käytettävissä olevan, henkilökohtaisen luottotilin tarjoaa Creditstar. Se toimii kuten luottokortti mutta täysin ilman muovista lisäkorttia lompakossasi. Vuosia alalla toiminut yritys pyrkii toimimaan asiakkaidensa pitkäaikaisina liikekumppaneina.

Sinä päätät nostojen ajankohdan

Hyödy ohittamattomista ostotarjouksista ja käytä luottotiliäsi juuri silloin kuin itse tarvitset. Luottolimiittiä on mahdollista saada 2000 euroa. Tarvittaessa voit nostaa sen kokonaisuudessaan tai nostaa tarvitsemiasi eriä. Tilin luominen on ilmaista ja vararahastoa voit käyttää niin pitkään kuin tarvitset. Luottokustannuksia tulee vain, jos sinulla on luottoa käytössäsi. Nostoista peritään prosentuaalinen nostokulu.

Maksa pois kerralla tai joustavasti osissa

Jos haluat pitää homman simppelinä ja maksaa luottovelan pois heti ensi töiksesi, säästät näin luottokustannuksissa. Jos taas haluat maksaa Creditstarin luottoa maksuaikataulun mukaisesti, voit jopa tarvittaessa pidentää maksuaikaa lyhennysvapaan avulla. Lyhennettyäsi lainaa, voit uudestaan tehdä nostoja aina 2000 euroon saakka. Jos taas olet lyhentänyt koko velkasi, voit huoletta pitää luottotilin olemassa ilman hallinnointikuluja.

Tilin avaamisen vaatimuksena 18 vuoden ikä

Henkilökohtaisen luottotilin luomiseksi vaaditaan täysi-ikäinen Suomen kansalainen. Jotta luottotililtä voi saada vakuudetonta lainaa käyttöönsä, asiakkaalta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja luottotietojen on oltava kunnossa.
Käyttöönottohakemuksen voi tehdä milloin tahansa mutta hakemukset käsitellään palvelun aukioloaikoina. Tunnistamiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Luottotili avataan osoitteessa creditstar.fi olevalla hakemuksella. Ensin asiakkaan tulee luoda tunnukset palveluun täyttämällä tietoja itsestään.

Creditstar osa kansainvälistä organisaatiota

Creditstar Finland Oy on osa kansainvälistä Creditstar Groupia, joka on toiminut vuodesta 2006. Yritys on keskittynyt rahoitusteknologisiin ratkaisuihin ja tarjoaa pankkien ulkopuolisia lainatuotteita. Vastuullinen lainaaminen on yksi Creditstarin toiminnan peruspilareista.

Lainoja.fi suosittelee myös tutustumaan seuraavin tililuottoihin: Suomilmiitti, Ferratum, Risicum sekä Eurolimiitti.

Kommentit

Yksi kommentti julkaisuun “Creditstar”

  1. tähdenlento kirjoitti 16.5.2019

    Lukuisia lainafirmoja on tullut käytettyä ongelmitta, mutta tämä on todellinen pohjanoteeraus. Nämä Virolaiset eivät noudata mitään määräyksiä. Maksumuistutuksia tulee 3-4kpl ennen eräpäivää, maksuhuomautuskuluja koitetaan periä heti se maksimi 5€ vaikka olisi vain yhden päivän myöhässä ja uhkaillaan perinnällä. Aspan toiminta täysin ala-arvoista, vaikka pyydät että lopettavat sähköposti ja tekstiviesti spämmäämisen aiheettomista muistutuksista niin jatkavat silti. Eivät edes toimita minkäänlaista laskua, vaan ainoa tapa saada maksutiedot on kirjautuminen heidän sivuilleen. Olen riitauttanut aiheettomat laskut ja tehnyt laittomasta toiminnasta rikosilmoituksen.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.