Credento Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Credento

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 1000 - 5000 €
Laina-aika 2-7 v
Ikäraja 22 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu info@credento.fi Puh: 0206 90681 Ma-Pe 8.00-16.00
Yrityksen nimi Credento / TF Bank AB, Suomen sivuliike

Siirry Credento-palveluun

-->

Credento lainaa tarpeittesi mukaan 1500-10000 euroa. Credento on vakuudeton laina, eli et tarvitse takaajia lainan vakuudeksi. Lainan takaisinmaksuaika voi vaihdelle 2-8 vuoden välillä. Lainan vuosikorko vaihtelee laina-ajan ja -summan perusteella. Tarkemman korkolaskurin löydät Credenton sivuilta.

Sinulla on mahdollisuus saada Credento lainaa, mikäli oheiset perusvaatimukset täyttyvät.

  • Vähintään 22-vuoden ikä
  • Sinulla tulee olla säännöllisiä palkka- tai eläketuloja
  • Sinulla ei saa olla luottohäiriöitä
  • Sinulla on julkinen lanka- tai matkapuhelinliittymä
  • Asut Suomessa

Milloin saan rahat tilille?

Credento ei ole kaikkein nopein maksaja, sillä saat rahat tilille 1-3 päivän kuluessa. Jos sinulla on tarvea saada laina heti tilille, niin katso oheiset vinkit muista lainatarjoajista.

Saanko lainalleni maksuvapaata?

Saat ottaa lainaasi kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa. Maksuvapaata on mahdollista saada sen jälkeen, kun olet maksanut lainaasi takaisin neljä kuukautta ilman myöhästymisiä. Kannattaa huomioida, että maksuvapaiden kuukausien pitäminen vain työntää maksamista eteenpäin tulevaisuuteen. Eli sen, minkä jätät takaisin takaisin tänään, tulee edessäsi vastaan huomenna.

Kannattaako takaisinmaksuturva?

Credento myöntää myös lainaturvavakuutusta työttömyyden, työkyvyttömyyden, vakavan sairauden tai kuoleman varalle. Takaisinmaksuturvan hinta on 0,45 % lainasummasta kuukaudessa, minimissään kuitenkin 3 euroa kuukaudessa. Esimerkiksi 2500 euron lainasummalla kuukausimaksu olisi 11,25 euroa kuukaudessa.

Lainaturvavakuutuksen ehdot kannattaa lukea huolella läpi ja ehdot kannattaa tarkistaa Credenton sivuilta. Ohessa muutamia huomioita takaisinmaksuturvaan liittyen. Takaisinmaksuturvan ehdot ovat erilaiset riippuen mm. iästäsi. 18-64 -vuotiaat luokitellaan eri ryhmään kuin 65-75 -vuotiaat. Yli 75-vuotiaiden ei ole mahdollista saada takaisinmaksuturvaa.

Työttömyyden tai lomatuksen osalta takaisinmaksuturvalle asetetaan rajoitus, että työttömyys tai lomautus ei saa olla tiedossa ottaessasi takaisinmaksuturvan. Voit myös miettiä takaisinmaksuturvan kannattavuutta siltä kannalta, että millaiset mahdollisuudet sinulla on maksaa laina takaisin normaalisti, mikäli jäät esimerkiksi työttömäksi. Vaikean sairauden tuomia yllättäviä kuluja on vaikea ennakoida, joten tältä osin arvioiminen on vaikeaa.

On hyvä idea yrittää kasvattaa säästöpossua aina, kun sinulla on tuloja. Näin ollen säästöpossusi toimii varapuskurina ja takaisinmaksuturvana automaattisesti. Mitä säästämiseen tulee, ei säästösummasta kannata hermoille sen enempää. 5 euroa kuukaudessakin säästöön on enemmän kuin 0 euroa.

Takaisinmaksuturva laitetut rahat ovat tavallaan poisheitettyjä rahoja, ellei sitten vakuutukselle tule käyttöä. Oli takaisinmaksuturvalla käyttöä tai ole, olet joka tapauksessa maksanut siitä ylimääräistä.

TF Bank AB, Suomen sivuliike

Credento lainatuote kuuluut Pohjoismaalaiselle pankille TF Bank AB:lle, jolla on suomessa oma toimilupa.  Heidän toinen lainatuote on tunnetumpi Halino.

Kommentointi on suljettu.

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.