Blue Finance Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

Blue Finance

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 100 - 2000 €
Laina-aika 30 pv
Ikäraja 18 v
Yhteystiedot Blue Finance Oy PL 40, 20101, TURKU
Asiakaspalvelu info@bluefinance.fi puh: 060 0303 060 arkisin klo 7-23
Yrityksen nimi Blue Finance Oy

Siirry Blue Finance-palveluun

-->

Miltä kuulostaisi ilmainen 300 euron laina?

Blue Finance tarjoaa ensilainaajan etuna peräti 300 euroa lainaa täysin korotta ja kuluitta! Lainasummat alkavat 100 eurosta aina 2000 euroon jatkuen. Lainamuotojakin löytyy useampia: kiireisille pikavippi ja isompaan tarpeeseen joustoluotto. Mikä parasta, lainapäätöksen saat joka tapauksessa heti näytöllesi!

Blue Finance lainoihin saa mukavasti maksuaikaa ja lainaehdot ovat selkeästi esitetyt. Pikalaina maksetaan aina kuudessa erässä takaisin 360 vuorokauden aikana, joten joka toinen kuukausi on maksuvapaa! Joustoluotolle maksuaikaa voi summasta riippuen saada 3-34 kuukautta. Etsit sitten minkälaista lainaa hyvänsä, niin Blue Financelta saat lainan kuin lainan takuulla heti käyttöösi!

Blue Finance lyhyesti:

  • Ikäraja: 18 vuotta.
  • Lainasumma: pikavipissä 100-700 euroa, joustoluotossa 2000 euroa tililuoton muodossa.
  • Laina-aika: pikavipissä 360 päivää, joustoluotossa 3-34 kuukautta.

Voisinko minäkin saada lainaa?

Todennäköisesti kyllä! Blue Finance myöntää lainaa 18-vuotiaalle, Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jonka luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi lainaa saadaksesi tarvitset henkilökohtaisen pankkitilin, julkisen matkapuhelinnumeron ja verkkopankkitunnukset. Helpoin tapa selvittää saisitko juuri sinä lainaa, on hakemuksen täyttäminen!

Kuinka nopeasti rahat maksetaan tililleni?

Lainapäätöksen Blue Financelta saat yleensä viimeistään 15 minuutin kuluessa. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirretään tilille välittömästi, joten voit odottaa rahoja tilille alle puolessa tunnissa! Rahasiirtoja Blue Finance tekee ympäri vuoden kello 7-23 välisenä aikana! Halutessasi voit valita lainaa hakiessasi Hetinosto-palvelun, joka takaa rahat tilillesi viimeistään vartissa.

Miten haen lainaa?

Lainan hakeminen Blue Financelta on lapsellisen helppoa, valitse ensin vain itsellesi sopivampi lainamuoto: pikavippi tai joustoluotto. Valinnan tehtyäsi täytä lainahakemus täällä: www.bluefinance.fi! Molemmissa lainahakemuksissa sinun täytyy alkuun tunnistautua käyttäjäksi verkkopankkitunnuksin ja sen jälkeen täyttää hieman tietoja itsestäsi. Kun olet valmis, saat lainapäätöksen hetkessä näytöllesi!

Täytyykö minun toimittaa dokumentteja lainan saadakseni?

Ei täydy! Blue Financelle riittää, että tunnistaudut palveluun mobiilivarmenteen avulla tai verkkopankkitunnuksin. Saat lainan, kunhan täytät lainanhakijan ehdot.

Mihin voin käyttää lainan?

Ihan mihin hyvänsä! Blue Finance ei kysele sinulta lainan käyttökohdetta. Lisäksi joustoluoton avulla voit kätevästi tehdä lisänostoja aina tarpeen mukaan.

Miten maksan lainan takaisin?

Lainasta lähetetään sinulla lasku normaalisti. Pikavipissä lasku tulee joka toinen kuukausi ja joustoluotossa kuukausittain. Voit maksaa lainan takaisin myös nopeammassa aikataulussa halutessasi. Laskut saapuvat yleensä noin 14 vuorokautta ennen eräpäivää.

Mikä on lainan korko?

Blue Finance pikavipin korko ja kulut ovat juuri nyt 0 % 100-300 euron lainoissa! Isommissa pikavipeissä nimelliskorko on 30 %. Joustoluotossa nimelliskorko on 96 %, jolloin kuukausikorko on 8 %. Muista tarkista kaikki lainan kulut vielä ennen nostoa.

Kuka omistaa Blue Financen?

Blue Finance Oy on Suomalainen ja Suomalaisessa omistuksessa oleva pikalainayhtiö, joka on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston ylläpitämään Luotonantajarekisteriin.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.