Bank Norwegian Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

bank norwegian

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 1000 - 60000 €
Laina-aika 1-15 vuotta
Ikäraja 23 v
Yhteystiedot
Asiakaspalvelu ma-pe klo 11-17 puh. 07532 66 200
Yrityksen nimi Bank Norwegian AS

Siirry Bank Norwegian-palveluun

-->

Bank Norwegian on nykyaikainen digitaalinen nettipankki, joka tarjoaa kulutusluottoja 1000 – 60.000 euroa joko pieniin tai suuriin menoihin. Lainan hakeminen on helppoa. Bank Norwegianin korko on edullinen, alkaen 8,99 %.

Pankki on perustettu Norjassa vuonna 2007 ja se toimii Norjassa, Tanskassa, Ruotsissa sekä vuodesta 2016 lähtien myös Suomessa.

Kenelle lainaa myönnetään?

Bank Norwegian lainaa voi hakea jokainen 23 vuotta täyttänyt ja on kuulunut Suomen Väestötietorekisteriin viimeiset 3 vuoden ajan. Lisäksi hakija tarvitsee matkapuhelinliittymän, sähköpostiosoitteen ja verkkopankkitunnukset. Luonnollisesti myös luottotietojen pitää olla kunnossa.

Onko Bank Norwegian laina vakuudeton

Bank Norwegian lainaan ei tarvitse vakuuksia eikä takaajia. Pankki tekee jokaisesta hakijasta tulojen menojen perusteella oman luottokartoituksen.

Miten lainaa haetaan?

Bank Nowegian lainaa haetaan nettisivuilla olevan lomakkeen kautta. Kun tarvittavat tiedot on täytetty saat lainapäätöksen heti nähtäväksi ja hyväksyttäväksi. Jos hyväksyt lainaehdot niin saat rahat tilillesi muutamassa minuutissa.

Lainasummat vaihtelevat asiakkaan toiveen mukaan 1000 ja 60.000 euron välillä.

Mikä on lainan lainaika?

Laina-ajan saa lainan hakija itse määritellä melko vapaasti ja voi lyhimmillään olla 12 kuukautta ja pisimmillään 15 vuotta. Näin ollen esimerkiksi isommankin lainan voi maksaa  takaisin itselleen parhaassa sopivassa ajassa.

Lainan kustannukset

Bank Norwegian lainan korko on 8,99 – 22,49 %. Jokaiselle hakijalle tehdään luottokartoitus jonka mukaan myös lainan korko määräytyy. Lisäksi tulee lainan perustamiskustannus 45/95 euroa ja tilinhoitomaksu 5 euroa kuukaudessa.

Voinko maksaa lainan etuajassa pois?

Kyllä, laina on maksettavissa milloin tahansa takaisin joko osittain tai kokonaan ilman lisäkustannuksia.

Mikäli haluat lyhentää lainaa ennakkoon tai maksaa sen pois etuajassa ota yhteyttä asiakaspalveluun mail@banknorwegian.fi.

Bank Norwegian

Bank Norwegianin tuotteet on yksityisille markkinoille suunnattu nettipankki, joka tarjoaa kuluttajille yksinkertaisia talletus- ja lainatuotteita internetin välityksellä. Lisäksi tarjolla on myös luottokortti.   Yrityksen omistaa Norwegian Finans Holding ASA.

Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.