Ainalaina Lukijoiden arvostelu
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Ei vielä arvosteltu)
Loading...

Ainalaina

Lainasummat, laina-ajat ja ikäraja

Lainasummat 50-2000 €
Laina-aika 14-30 pv
Ikäraja 21 v
Yhteystiedot Oy Netford Capital Ltd PL 78 Pyhäjärvenkatu 5 A, 2.krs 33211 TAMPERE
Asiakaspalvelu asiakaspalvelu@ainalaina.fi Puh. 0600-30 17100 ma-su 24 h
Yrityksen nimi Oy Netford Capital Ltd

Siirry Ainalaina-palveluun

-->

Jos tarvitset lainaa ilman takaajaa ja 2000 euron luottolimiitti kuulostaisi sopivalta, tutustu kotimaiseen Ainalainaan. Ainalaina pikavippi on jatkuva tililuotto, jonka voit pitää aina varalla. Olipa tarve sitten hetkellinen tai toistuva, saat itse päättää minkälaisissa erissä ja kuinka paljon luottoa nostat. Se on kuin virtuaalinen luottokortti, jolla voit tehdä nostoja myös matkapuhelimen kautta.

Ainalaina lyhyesti:

  • lainasumma:  50-2000 euroa
  • ikäraja 21-65 v.
  • lainan nosto: rahat heti tilille
  • lainojen yhdistäminen: ei

Ainalaina pikalainaa muutamalla klikkauksella

Et tarvitse vakuuksia tai takaajia mutta luotonhakijan tulee olla yli 21-65 vuotias ja olet hoitanut raha-asiasi vastuullisesti. Jotta voit hakea Ainalainaa, sinun tulee luoda palveluun tunnukset ja tunnistautua verkkopankkitunnuksilla. Ainalainan hakeminen ei maksa mitään. Voit hakea lainapäätöksen valmiiksi tulevaa hankintaa varten eikä se sido lainan nostamiseen. Ellei nostoja tehdä, ei tililuotosta synny kuluja.

Lainapäätös Ainalainalta minuuteissa

Ainalainalta saa lainapäätöksen useimmiten välittömästi palvelun avaamisen jälkeen. Koska vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot tai sopimusehdot eivät ole näkyvissä internetsivuilla, tutustu niihin Ainalainan lainahakemussivulta palveluun kirjauduttuasi. Luoton nostamisesta peritään noston käsittelymaksu.

Reissukassavajeeseen tai talousmenoihin Ainalainaa

Kun unelmiesi äkkilähtö odottaa eikä hetkellinen kassavaje saa hidastaa, Ainalaina tarjoaa joustavaa pikalainaa. Voit nostaa lainaa 50-2000 euroa suoraan tilillesi juuri silloin kuin itse haluat. Koska nostoja voi tehdä myös tekstiviestillä, voit olla vaikka tien päällä ja tarvittaessa saada matkakassaan täydennystä helposti.

Asiakaspalvelua Ainalainalta ympäri vuorokauden

Mikäli arvostat luotettavaa, kotimaista lainantarjoajaa ja asiakaspalvelun helppoa saatavuutta, Ainalaina voi olla sinulle oikea pikavippiyritys. Ainalainan puhelinasiakaspalvelu on käytettävissä harvinaisen hyvin eli 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä. Myös sähköpostitse voi kysyä mikäli Ainalainasta herää kysymyksiä. Rahasiirtoja tilille ei voida tehdä kello 23-7 välisenä aikana mutta muuten nekin hoituvat melkein mihin aikaan hyvänsä.

Lainaesimerkki

1000 € lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 394,88 %, kun nostaa 1000 euroa ja maksaa sen kahdessa erässä takaisin. Luottokustannusten kokonaismäärä 310 €.

Ainalaina on kotimainen luotonantaja

Ainalaina on Oy Netford Capital Ltd:n tarjoama luottopalvelu yksityishenkilöille. 2006 vuodesta
asti toimineella yrityksellä on toimipiste Tampereella.

Ainalaina on ns. tililuotto. Lainoja.fi suosittelee myös tutustumaan seuraaviin tililuottoihin: Ferratum Joustava, Limiitti.fi, Suomilimiitti sekä Credit24.

Jätä kommenttisi

Hae lainaa


Miten lainaa?
Kaikki kulutusluotot
Kaikki pikavipit

Lainoja.fi

Lainoja.fi - Suomen laajin puolueeton lainavertailu. © 2019

Lainoja.fi ei vastaa mahdollisista vääristä tai vanhentuneista tiedoista. Tarkista aina lainaehdot lainantarjoajalta.